Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Znanost i etika
Povratak na članak

Da vam je dopušteno, biste li klonirali dijete koje ste izgubili?

Nezaustavljiv je napredak znanosti, ali prate ga i brojna bioetička pitanja. Nakon što se kloniranje kućnih ljubimaca već proširilo po svijetu, jesmo li na korak i do ‘kopiranja’ ljudi? I što tad?

Komentari 5

Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
20:56 22.03.2018.

Opaa. Pocelo je pocelo. Nakon rodne ideologije ide red morala i kloniranje. Za dvije tri god ocekujem pitanja o pedofiliji ili zofiliji. Ma bravo urednistvo...

VL
Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
20:35 22.03.2018.

Nikad ne bi klonirao, ne mozes jedno dijete zamjeniti s drugim. Izgled mozda ali nikad ne mozes klonirati karakter , osjecaje, ljubav i ostale psihicke osobine. Klon je osoba u slicnom tijelu, sve ostalo prodaja magle.

VL
BE
beitsche
20:44 22.03.2018.

Najveca greska bi bilo kupiti tiskano uzdanje kloniranih novina..

VL
JA
Jahutockakom
20:58 22.03.2018.

I onda nek me netko uvjeri da je homoseksualnost normalna i prirodna- Elton John je dakle pomijesao svoju i spermu svog ljubavnika koja je ubacena u maternicu surogat majke?? Gdje su sad sve te glasne feministice i lgbt aktivistice koje ne zele biti "strojevi za radanje"-pa sto je ovo nego upravo to- da bi bogati pederi ostvarili svoje neprirodne zelje za dijete koje nikako ne mogu imati jer su oboje musko-surogat majke ce im radati djecu ko da su strojevi..ma ovo drustvo i ova civilizacija definitivno idu u krasni k...

VL
DU
Deleted user
23:51 22.03.2018.

Uvijek mi se biblijsko Otkrivenje činilo pretjerano sa svojim opisima "zvijeri", "babilonske bludnice" i ostaloga. Sve do sada, kad se svijet brzinom svjetlosti počinje potpuno uklapati u te opise.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.