Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Da su točni, SMS-ovi bi ugrozili nacionalnu sigurnost

Što su radile sigurnosne službe i kako se štite kanali kojima prolaze za državu osjetljivi podaci

Komentari 10

Avatar southman
southman
07:18 11.05.2018.

Mesić je dilao transkripte prema vani a sada ih Čičak dila prema unutra ! Ista stara ud_bo škola.

VL
PR
prajdali100
07:18 11.05.2018.

Netko je oko tih paraobavještajnih uradaka " informirao" i Bernardića a on se " upecao" kao zadnji levat, naivčina, sprdnja od političara pa bi odmah slao u zatvor, ne bi ni sudio....Zaista, na što je spao SDP !!? Tuga jedna.Kakav amater !!!

VL
Avatar javorko
javorko
07:54 11.05.2018.

imam netko tko ne razumije spregu politicara i novinara ajmo redom 1)agrokor 2)zagadena voda 3)instambulska konvencija 4) seselj 5)agrokor 6) vidjet cemo..i tako u krug nitko ne raspravlja o korupciji nepostojecem pravosudu los ekonomkskoj situaciji!!

VL
DU
Deleted user
08:31 11.05.2018.

Prvo, nije jasno kako je privatna e-mail korespondencija dospjela u javnost. Dalje,ima li trunke vjerodostojnost,a definitivno to nitko ne osporava iskazana je vrlo visoka razina bahatosti kruga povezanih ljudi i neosjetljivosti prema građanima.Isključivo i primarno osobni interesi prevladavaju. Dalje,potrebna je i politička i osobna odgovornost sudionika uključujući i Vlade Republike Hrvatske Dalje,I.Z.Čičak je nevjerdostojna i neprincipijelna osoba što se pokazalo u panel raspravi o Bleiburgu.Neka se već jednom povuče u invalidsku mirovinu i neka kupi dobre tregere Dalje,nije jasno da Predsjednica Republike takovu osobu može držati za savjetnika i izaslanika. Dalje,Hrvatska je sve bliže prijevremenim izborima sa velikim problemom:nema se koga birati.Sve opcije su nevjerodostojne. Dalje,I.Todorić samo pokazuje kolika je gnjida od čovjeka koji se nije u stanju suočiti sa svojom odgovornošću u Republici Hrvatskoj.Bez obzira na sve zaštićen je medijskom pokrivenošću tako da sve teze o političkom procesu mogu lako biti opovrgnute.Sram ga bilo i svu svitu oko njega i one koju su mu omogućili bijeg i izvlačenje novca.Panama,panama pa nikome ništa.

VL
DA
darwil
07:55 11.05.2018.

Tko je bio godinama na čelu tajnih službi,tko je zapošljavao u njima svoje poslušnike,tko je marginalizirao Daličku u HDZ-u,tko bi se htio vratiti pod reflektore , možda u ovom grmu leži zec.

VL
SA
Saskakempa
07:56 11.05.2018.

Za razliku od emailova koji se salju sa privatne hotmail adrese. Ma ne, nema tu nista sumnjivo samo nije bilo signala za sluzbeni email hahaha. Sigrnost ubdrzavi nam.je kao i drzava, suplja da ne moze suplje

VL
DU
Deleted user
07:07 11.05.2018.

A je imamo sigurnod

VL
DU
Deleted user
07:55 11.05.2018.

Kada se na djelu kriminalnih radnji uhvate trenutno vodeci politicari onda je ugrozena nacionalna sigurnost....mos mislit sigurnosti .....prava nacionalna sigurnost je ugrozena vec nekoliko godina svi vide i misle da je hr=zg i prave se nevjesti.. ....tko je odgovoran za egzodus hrvata kgk plenkovic vlada ministri ..tko ....u nas niti ne zna broj iseljenih ....komu to odgovara ....napad i otimanje agrokora je pitanje koje se nece rszrijesiti u iducih 10 godina ..bez obzira na dalickine ekonomske i ine kapacitete

VL
DU
Deleted user
07:43 11.05.2018.

E da. Šteta što i emalovi nisu kao smsovi pa da se i za njih kaže da su podmetnuti. Tamo je autorizacija vidljiva odmah kod smsova nije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.