Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Da su naši preci sjedili, i mi bismo bili u pećini

U izostanku mjerenja i pokusa, same teorije i hipoteze neće pridonijeti ljudskom napretku ništa više od stare legende američkih Indijanaca o postanku Sunca i Mjeseca

Komentari 2

DU
Deleted user
22:54 05.01.2021.

U principu se slažem sa dr. Rudanom, ali postoji i druga strana, te bih kao anti-radoholičar citirao mr. sc. Lucija Sabljić, soc. pedagoginju: "Previše je trka, treba promijeniti sustav, ali znam da to zvuči kao znanstvena fantastika. Razgovarajte sa svojim bližnjima"

VL
P0
penelopea..007
21:24 05.01.2021.

Europa tocno ovako izgleda danas, cak i gore, jos su ovi pristojniji i civiliziraniji od Angele Merkel i njenih prijatelja sa Bliskoga istoka sto zare i pale po Europi skupa s njome propalicom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.