Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Da je Jan Koum ostao u Ukrajini, 
ne bi bio milijarder

Danas ne bi bilo kompanije za koju mu je Facebook platio 19 milijardi dolara da 16-godišnjak iz SSSR-a u raspadu nije došao u SAD

Komentari 7

ZA
zagabria1
21:43 24.02.2014.

Besmislena izjava. No Korum se nije obogatio zato što je otišao u Ameriku. Statistički samo zanemariv postotak ljudi se obogati na Internetu u odnosu na broj pokrenutih poduzeća. Njegov uspjeh je uglavnom spoj sreće i pravog timinga jer taj servis ni po čemu nije jedinstven niti poseban.

VL
SJ
Sve je uzalud
16:53 24.02.2014.

..........gosp Škegro da je bilo sreće pa da Vas nije bilo u Hrvatskoj..........

VL
CE
cezarprvi
20:10 24.02.2014.

Nagovaraš li ti to,neumni čovječe,da svi iselimo ? Pa tko će onda raditi za parazite poput tebe ?

VL
HE
hellen3353
19:35 03.03.2014.

Mogu samo reci da je zalosno to sto se nitko ne zanima za privredu i otvaranje radnih mijesta, nego svi tupo gledaju i citaju nesrece i ratove. To nije dobro jer se time privlaci negativna energija.

VL
Avatar Vaclav007
Vaclav007
11:57 25.02.2014.

Gospodin Škegro je ovim svojim pamfletom uspio samo od mene zaraditi 7 "bodova" u korist Večernjaka i njega samoga, ali nije mi žao jer sad imam zadovoljstvo poručiti i njemu i svima koji misle kao i on: Vaše anacionalne (anti-nacionalne)lne) neo-liberalne ekonomske pizdarije ishodište su i izvorište svega zla. Da niste Vi osobno prodali hrvatske banke stranim parazitskim bankarskim korporacijama, danas bi možda hrvatska pamet imala fondove koji bi u nju ulagali. Kao drugo, ja osobno bi rađe i dan danas pod stare otišao u Ukrajinu boriti se i sabotirati napore izdajnika ukrajinske nacije i njihovih nacionalnih interesa koji su usporedivi sa vašom izdajom hrvatskih nacionalnih interesa - nego što bi otišao u Sjedinjene Države. Jer evo da vam kažem najjasnije: Ja sam jednim malim dijelom i jedan sasvim ne-agresivan, ali prilično jasno definirani rasist. I rađe ću ići u Ukrajinu gdje je stanovništvo 95% bijele rase, nego u Ameriku, a još manje u Kaliforniju gdje je izmješan sav mogući etnički junk ovoga svijeta, gdje su sve vrijednosti relativne, jednako tako i sve svetinje - sve može ovako, ali može i "onako". Dakle SAD me ne privlači, a ni moje klince - hvala Bogu. Ukranija me privlači, kao i Putinova Rusija. I ne moram biti milijarder - 19 milijardi dolara mi u životu doista nije potrebno. Potrebno mi je samo ono što sam kao Hrvat mogao imati, a što ste Vi i slični Vama ukrali od nas Hrvata i za bijedne pare darovali strancima, pa ste i te bijedne pare potrpali u svoje đepove. A to što ste ukrali uključuje i ovu novinu preko koje razgovaramo, Večernji List koji je nekada bio hrvatski, a danas je austrijski. Tko voli Ameriku može tamo i otići. Ja to podržavam. Ako želi šansu za zaraditi 19 milijardi dolara i ako mu tu šansu SAD pružaju neka ide. Ja Ameriku mogu poštovati i iz daleka, ili turistički - to jest mogao bih, da me Vi gospodine Škegro niste opljačkali i ono što je moje uzeli k sebi ili darovali strancima. I zato ću danas izabrati Ukrajinu. Jer ako vas nisam mogao poraziti u Hrvatskoj, možda još mogu poraziti ukrajinske nacionalne izdajnike kao što su Julija Timošenko ili onaj Kličko. Jer oni su zapravo isti kao i Vi - u svemu osim u tjelesnom izgledu. Vi ste naime i tjelesno jedan neopisivo ružan čovjek, dok su oni barem koliko toliko zgodni i šarmantni, i utoliko ih je lakše probaviti. Ovih 7 bodova koje sam platio da bi vam ovo mogao "otpisati" mi niste ukrali, to poklanjam vama i austrijskim vlasnicima Večernjaka. Zadovoljstvo mi je reći Vam sve što o Vama mislim.

VL
BJ
Ben Juda Talmudan
12:29 28.02.2014.

Jan Boris Koum je naš Askhenazi Jew i zato je uspio.Kako se nitko ne upita zašto neki gojim nije uspio osnovati Microsoft,Facebook,Google,Yahoo.itd.? Zato jer mi to ne možemo dozvoliti.Gojim može tako nešto sanjati,a ako ima neku vrijednu ideju ili inovaciju,možeže je isključivo jeftino prodati nama.I zato se nemojte čuditi zašto u SAD nema milijardera gojima,Zato jer mi to ne možemo dozvoliti.Ipak smo mi vladajuća klasa sa posebnim ovlastima.

VL
SJ
Sve je uzalud
16:58 24.02.2014.

...Koum is Jewish[4] and grew up in a village outside Kiev in Ukraine. He moved with his mother and grandmother to Mountain View, California in 1992[5],where a social support program helped the family to get a small two-bedroom apartment,[6] at the age of 16. His father had intended to join the family later, but finally remained in Ukraine.[7] At first Koum's mother worked as a babysitter, while he .......sad neka se sa lovom vrati u Ukrajinu taman im toliko fali...i nek ne daju priliku Putinu..........

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.