Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goran Gerovac
Povratak na članak

Da je Hitler pobijedio, danas bismo bodljikavu žicu Auschwitza slavili kao mjesto gdje je obranjena Europa

Političko mariniranje budućih leševa i sada se odvija na totalitarističko-fašističkoj matrici čija je podloga militarizam

Komentari 3

Avatar abakus
abakus
20:17 07.02.2017.

... umjesto toga slavimo klaonicu na Bleiburgu i sve Hude jame križnih puteva komunističke diktature. Baš smo se usrećili, nema što.

VL
MX
Mister X
11:10 08.10.2017.

Da je Hitler pobjedio Da je Hitler pobijedio, danas bismo bodljikavu žicu Auschwitza slavili kao mjesto gdje je obranjena Europa.. Užas njegova zamisao; Nijemci bi dolazili masovno na Jadransko more da se kupaju mi bi ih služili sluge bili aii ai svi ostali zaostali bi živjeli lošije od Nijemaca i mnogi bi išli raditi u Njemačku -!!! ( Ne bi svi mori mogli bi i doma svi biti i raditi za malo kuna jer bi ih tu već iskorištavali pod nekim nazivom "demonkracija oduzetništvo" možda EU ! Fuj kad samo pomislim na takav mozak kako bi izgledala ta njegova zamisao !!! Dobro je da su pošteni pobijedili i da je sve drugačije i pošteno jer vole svoj narod i cijene ga a ne kao Hitlersko nacistički sistem ............

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.