Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ključ uspjeha

D. Hosni: Gost je svetinja, moramo mu se znati uvući pod kožu

nagrade
Marko Jurinec/Pixsell
28.12.2011.
u 14:28

– Ovi ljudi, kao i njihovi kolege, najzaslužniji su što se gosti u Varaždinu osjećaju kao kod kuće – zaključila je dogradonačelnica Varaždina Natalija Martinčević.

Turistička zajednica Grada Varaždina organizirala je dodjelu priznanja i novčanih nagrada u akciji “Čovjek – ključ uspjeha u turizmu”. Riječ je o akciji koja se provodi na nacionalnoj razini u organizaciji Hrvatske turističke zajednice, a cilj joj je podizanje razine gostoljubivosti i stvaranja klime dobrodošlice domaćim i stranim gostima. Na temelju pristiglih prijava izabrani su najbolji u sedam kategorija.

U kategoriji prodaje i marketinga izabrana je Snježna Jovan iz Varaždintoursa. Najbolji je konobar Damir Hosni iz Gastrocoma, voditelj kafića Ritz, dok je najbolji kuhar Anđelko Levanić iz hotela Turist. Najbolja je djelatnica hotelskog domaćinstva Anica Topić iz hotela Varaždin. Među nagrađenima se našao i pomoćnik načelnika varaždinske policijske postaje Miroslav Košić kao najbolji policajac te djelatnik Varkoma Stjepan Cesar kao najbolji čistač. Miran Bojanić Morandini proglašen je najboljim turističkim vodičem.

– U vremenima kad je sutra neizvjesno, danas dobiti nagradu za nešto što smo jučer dobro odradili, meni je veliki poticaj za budućnost. Gost je svetinja. Svakog gosta držimo kao kap vode na dlanu, ali istovremeno moramo im se znati uvući pod kožu. Varaždin ima vrlo vrijednu ugostiteljsku školu koja generacijama profilira kvalitetno ugostiteljsko osoblje, koje doprinosi ukupnoj slici o našem iznimno lijepom gradu – rekao najbolji varaždinski konobar Damir Hosni.

– Ovi ljudi, kao i njihovi kolege, najzaslužniji su da se gosti u Varaždinu osjećaju kao kod kuće, da nas preporučuju kao odličnu destinaciju za odmor, ali i da se sami ponovno vraćaju u Varaždin – zaključila je dogradonačelnica Varaždina Natalija Martinčević.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije