Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Damir Kajin

Čuvši poziv Jakovčiću da uđe u Vladu, mislio sam da je 1. april!

Damir Kajin (1)
Duško Marušić/PIXSELL
10.03.2013.
u 18:36

Kajin kaže da je sada jasno zašto IDS ne izlazi iz ove vlade - svjesni su da će Jakovčić izgubiti izbore za EUparlament kao što će IDS izgubiti županijske izbore.

Damir Kajin, dugogodišnji bliski suradnik Ivana Jakovčića a danas političar koji se nalazi na suprotnoj strani, na Facebook stranici je komentirao Jakovčićev nastup u Nedjeljom u 2.

'Moj komentar na Jakovčićevo gostovanje NU2: Tužan sam i zbog Jakovčića i zbog IDS-a i zbog Istre. Zaista nemam zašto trijumfirati nad ovim njegovim jadnim nastupom. Vezano za Jakovčićevo posjedovanje “manje Ili više nego prije” ja mogu slobodno reći da nisam kupio za par tisuća maraka niti društveni stan. Ništa si nisam urbanizirao a nisam si kupio ni kvadratni metar državne zemlje. Također, nisam kupio od države nikakav poslovni prostor kao što nisam u ime pozicije ništa niti prodao pa profitirao. Stoga, za razliku od nekih, mirno spavam noću i ne moram maštati da ću saditi ružice na lijepom brdu, još manje u Valturi', napisao je Kajin na svom statusu na Facebooku.

Kajin kaže da kako je istina da mu je "vodnjanska ekipa 2001. podmetnula jedan amandman o urbanizaciji 4 Ha zemlje uz Barbarigu na kojoj osobno nisam nikada bio sve do 2005".

"No, za razliku od Jakovčića i velike većine u IDS-u, iako mi nije namjera time se hvaliti niti se time ponositi, ja imam isto ili manje no što sam imao te 2001.! Što se tiče ponude potpredsjednika Mimice predsjedniku IDS-a Jakovčiću da uđe u vladu, u prvom trenutku sam pomislio da nisu pri zdravoj pameti! Sam sebi sam rekao pa nije valjda 1. April? Do jučer je Jakovčić pljuvao po Vladi, govorio “Plan 21 je mrtav”, spominjao “killere”, da “Zagreb pljačka Istru”, da “nikada više neće u istu prostoriju sa Milanovićem” da bi se sinoć naglo promentuo u najvećeg zagovornika opstanka ove vlade u koju on, budimo iskreni, nikada nije vjerovao. Razlog njegovog podvlačenja repa i priznavanja da vlada doista ne radi protiv Istre leži u konstataciji -ako se može protiv ministra kako se ne bi moglo kroz tijela vlasti nastupiti prema bilo kome drugome a tako i njemu samom!", kaže Kajin u svom postu.

Kandidat SDP-a za istarskog župana je ipak shvatio da je ponuda Mimice Jakovčiću slijedećeg karaktera: “do jučer si pljuvao i kritizirao, pozivao na rekonstrukciju vlade a sada pokaži da si spreman da uđeš u nju i uhvatiš se u koštac sa problemima”.

Kajin kaže da je sada jasno zašto IDS ne izlazi iz ove vlade - svjesni su da će Jakovčić izgubiti izbore za EUparlament kao što će IDS izgubiti županijske izbore. Ministarsko mjesto im treba da nakon 19.5. ne ostanu baš bez svega.

"Do jučer su u IDS govorili da je slučaj Ostojić prožvakana i reciklirana tema "iz naftalina", a danas se vidi, ne zbog slogana koji im je istovjetan sa HDZ-om, već ponašanja -da su ISTI KAO ONI! Oni koji se najprije zaklinjali u Sanadera a onda na njega naglo zaboravili, okrenuli mu leđa I distancirali se. Toliko od mene za sada jer moram ići. Svima vama koji ste mi postavili dolje još neka pitanja odgovoriti ću kasnije navečer", napisao je na kraju Kajin.

Komentara 6

Avatar bok
bok
20:09 10.03.2013.

I Jakovcic i Kajin bi nas obadvoj eosramotili u Bruxellesu. Takve face nebi prosle u EU ni kao gradonacelnici manjih gradica... Uspus, ima pravo Kajin da je bio jadan nastup Jakovcica danas. Ajme meni...Motiku u ruke dececi, iredentisti iz Italije vam nebuju vise mogli placati dalju talijanizaciju Istre...

SE
sestrićna
20:14 10.03.2013.

ovoj "našoj" političkoj eliti je samo do fotelja i nabrzinu se obogatit od politike..neovisno o kojoj stranci se radi..katastrofa !!!

JO
johhan
20:45 10.03.2013.

ja danas imam manje, nego sam imao 1991.godine. hrvatski sam branitelj, svi dani u borbenom sektoru. nezaposlen sam, ne mogu dobiti vojnu opskrbninu, čak ni socijalnu pomoć!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije