Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na nebu
Povratak na članak

Čuo se jak prasak, zrakoplov prinudno sletio: 'Bilo je nešto nalik udaru groma, putnica vidjela iskre'

Zrakoplov kompanije Air Serbia, Airbus 319, na liniji Tivat - Beograd, morao je u utorak prinudno sletjeti 45 minuta nakon polijetanja s tivatskog aerodroma, prenijeli su crnogorski mediji.

Komentari 6

V0
Vlaskoulicanec3.0
19:35 16.08.2022.

Koja kretenarija. Dakle: prema prvim informacijama došlo je do kvara u motoru zbog kojeg je motor ugašen. Avion je otišao "on hold* što je normalna procedura da se posadi da vremena da lociraju kvar i odluče što dalje. Odluka kapetana je bila da se vrati u Tivat. I to je učinjeno bez da su putnici i jedan trenutak bili u opasnosti. Usput: A319 nema mogućnosti "ispuštanja foruma" (fuel dumping).i stoga da je "ispuštamo gorivo" kretenarija je kao i izjava da se "iskrilo pod nogama". Da situacija nije bila ni blizu kritičnoj pokazuje i činjenica da kapetan nije objavio opasnost (Mayday) već samo nuždu (panpan). Ali ljudi se moraju praviti važnim jer su eto doslovno grobaru skočili z lopate...

VL
Avatar Franz_Ferdinand
Franz_Ferdinand
22:33 16.08.2022.

Prinudno? Zemljo otvori se

VL
RE
realist01
19:30 16.08.2022.

A što bi trebali živjeti u mraku i ne znati što se događa u našem susjedstvu.Je li @bljakonja?

VL
DO
domolub
19:45 16.08.2022.

Hmmmm onda su im ipak traktori sigurniji

VL
BL
Bljakonja
19:18 16.08.2022.

Hvala najdražem Večernjaku što nam plasira vijesti od krucijalne važnosti za RH...a i šire. Uz strepnju i tjeskobu...sa nadom iščekujem hitan sastanak Vijeća za obranu i nacionalnu sigurnost, na kojoj se hitno mora raspraviti ova izvanredna situacija za opstanak naše nacije🤔 O Bože...što nas još neće snaći...ta ovaj članak i u njemu pojašnjenje događanje ukazuje na činjenicu da je rat u Ukrajini "mila majka" za sudbinu čovječanstva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.