Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reportaža
Povratak na članak

Čudno je da je Marijana Petir sada protiv Kreše

U Samoboru, gradu na čijem je čelu predsjednik HSS-a Krešo Beljak, žale se da im je on uništio glavnu ulicu skupim parkiranjem, a bivši članove stranke kažu:

Komentari 2

DU
Deleted user
20:19 27.09.2016.

Malo je čudan novinarski pristup u ovoj reportaži. Za mišljenje o Beljaku su pitani isključivo njegovi politički suparnici, kao da bi oni htjeli dati objektivnu sliku o čovjeku. Ako ni zbog čega drugog, ravnoteže radi je trebalo upitati i nekoga tko se s Beljakom ne natječe. Unaprijed je trebalo biti jasno kako će izborni luzeri iskoristiti prigodu za politički obračun s onim tko ih je pobijedio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.