Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba protiv terorizma
Povratak na članak

'Crvenim telefonom' SAD spojio Hrvatsku, BiH i Srbiju

Izvješće State Departmenta navodi da “BiH i dalje nema kapacitet za temeljitu istragu i procesuiranje stranih terorističkih boraca”. Države na zapadnom Balkanu dijele bojazan od transnacionalnog terorizma jer balkanskom rutom prolaze oružje, narkotici, sumnjive osobe...

Komentari 12

TO
tolitol
19:27 21.07.2017.

Svaka čast novinaru koji je od jednog usputnog detalja uspio proizvesti čitav članak na koji je po Večernjakovim običajima prilijepljen bombastičan naslov. Usput rečeno, u izvješću koje je dostupno na stranicama američkog State Departmenta ni riječi o nekakvom "crvenom telefonu".

VL
AT
Atanazije
19:18 21.07.2017.

Čini mi se vrlo nepotpuna informacija, jasno cijeli članak služi podbadanju predsjednice i podsjećanju kako nam je Balkan bliz. Koga još spaja taj crveni telefon? Austriju, Mađarsku? Ako je izvješće tajno, kako ga je Krasnec pročitao? Beda beda...

VL
Avatar Pitman
Pitman
19:56 21.07.2017.

Autoru članka pred očima je sve crveno, pa okolo sebe vidi leteće crvene telefone, leteće crvene bubašvabe i tko zna koga još. Glede kapaciteta BiH glede preventive, prije je riječ o tome da nedostaje volje jer je BiH, tj. onajj dio u kojem bosanci drže sve uzde u svojim rukama, najblaže rečeno prema bosanskim isilovcima gleda blagonaklono i zaštitinički. Prije će muftija stati u obranu nekog vehabije isilovca, nego što će braniti pravog i zdravog "Ustašu" (Hrvata).

VL
Avatar zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
zbog udbE HDZ i SDP Beskucnik
21:51 21.07.2017.

jel CIA zna tko prodaje drogu u srbiji ,Naftu u Hrvatskoj i Cigarete u Crnoj Gori..ahahahahha zna kako nezna to je njena vojska ...

VL
Avatar mama mia
mama mia
05:58 22.07.2017.

Direktna veza sa Pantovčakom slatki osmijeh urodio plodom mašala ili kako kažu njeni podanici kapom brišem pod

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
20:08 21.07.2017.

Amerikanci moraju objasniti javnosti, kako to da u Bosni gdje oni imaju svoju Ambasadu, visokog predstavnika i svoje predstavnike, teroristi dizu paradzemate i regrutiraju mlade ljude za Bliski istok? Gdje su oni kada to ne vide? Gospodin Dzevad Galijasevice je rekao da ima preko 40 paradzemata u Bosni gdje se rekrutiraju ISIL-ovci za Blsiki istok. To isto vazi i za Kosovo. Dolje imaju NATO bazu, a ovi salju ljude na Bliski istok njima pred nosom? I sefica zenskoga ISIL-a im je sa Kosova pisali su jucer strani mediji. Preko sto zena sa Balkana je dolje, vojske, a tko zna koliko zena ti bandita.

VL
Avatar __MAX__
__MAX__
21:27 21.07.2017.

Bojim se da ovdje nije samo telefon u pitanju vec neka regionalna unija.

VL
DU
Deleted user
22:57 21.07.2017.

Sada znamo zašto su neki ''naši''političari od 2000 drukali za normalizaciju odnosa među komšijama u regijonu!!!!

VL
LI
Likos2
10:38 22.07.2017.

Možda Trumpu trebaju crveni telefoni da nas priupita za rješenja kad se nađe u krizi. Mi smo poznati po tome što smo dovijeka u krizama - pa opet svima dobro!

VL
DU
Deleted user
23:04 21.07.2017.

Odgovor je jednostavan u bivšoj jugi u Beogradu postojao je projekt ''dvojnih''osoba, spavača sa muslimanski podacima(oko 5000) koji su bili nukleus nastale Alqaide a kasnije je mutirala u Isil a Beograd se zaigrao pa mu se desilo Kosovo a da mu se ne dogodi Vojvodina odlučili su surađivati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.