Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

'Crno-bijeli svijet' antistresni je odmak od depresivne svakodnevice

Bijeg u svijet serija pandan je psihijatrijskoj terapiji poslije višesatnog predoziranja lošim vijestima u informativnom programu

Komentari 5

SA
santos008
15:44 10.03.2015.

Jel ova serija nije zavrsena.

VL
ST
stefj
14:53 10.03.2015.

Nije mi jasno, probao sam jučer gledati tu seriju Crno-bijeli svijet i moram reći da je dosadna. I da je gluma odlična, kao što piše u tekstu, nije, čak je loša, neprirodna... Možda treba neko vrijeme da se glumci užive u likove?

VL
Avatar comparator
comparator
19:04 10.03.2015.

Nećemo valjda po tv programu ocjenjivati depresiju jer bih se već davno ubio od gluposti koje mi serviraju.Meni je dobro jer cijenim neponovljivost ovog života u kojem se je izmjenilo toliko tehnologije koliko se nije u cijelom postojanju svijeta i civilizacije.Onaj ko to ne vidi stvarno ima problema .

VL
HE
heny
15:52 11.03.2015.

U ovoj seriji glume i nema pauza kao u indijskoj seriji??!! Vi se salite?! Glorificiramo osrednji uradak jer je na nacionalnoj televiziji i jer mu je radnja u urbanoj sredini a u podlozi mu je urbana glazba. To je ziheraskiki komentar. Radije biram Kud puklo da pukli s trojcem starijih glumaca kakvih u CB svijetu nema Slika hrvatske stvarnosti, nasuprot nejsno scenaristicki sklepane liminade o neprezaljenim 80-ima

VL
PO
Pobeda
23:13 10.03.2015.

Meni su puno bolje srpske serije iz tog vremena. Ova nema nikakvu interesantnu pricu, niti nista posebno zanimljovo da bi to covek pratio.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.