Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obiteljski dar
Povratak na članak

Crkva teško može funkcionirati bez materijalnih dobara

- Na blagoslov se nikoga ne prisiljava, a novac nikada ne smije biti zapreka za primanje blagoslova - piše u priopćenju koje je potpisao Marko Štefanec

Komentari 4

MA
maximinimax
09:44 18.01.2013.

Crkva može teško a mi nikako

VL
IB
istina_boli
07:03 18.01.2013.

Nije jadan onaj koji nema, nego onaj kojem nikad i nista nije dosta ! Prokletstvo nema granica !

VL
WI
witch
11:22 18.01.2013.

Pa neka poštovani gospodin Mrzljak vrati u biskupiju sav novac koji je velikodušno poklonio gđi.Bešanić, odnosno nela ga vrati svojim župljanima. Pa zar ta crkva mora svugdje gurati svoj nos. Toliko o njihovoj karitativnosti, humanosti i sl. Iako načelno nemam ništa protiv kršćanstva, ali kler je sam od krščanstva napravi birtiju. A i ti siroti župnici. Nemaju za režije. pa nemaju niti njihovi župljani, ali se oni nemaju kome žaliti. Odnosno nisu u mogućnosti doći u medije jer i u medijima se mora platiti svaka objava. Tako da i vi novinari nemojte "kukati". Iz svakog miša napravite slona i ne samo na našu nesreću nego i vašu.

VL
MA
MaliMarinko
23:52 18.01.2013.

nisam nigdje nikada pročitao stav Crkve o : Mladenu Kožini, marku Tomušiću, Dragi ljubičiću, nediljku ivanovu. a oni su provodili sexulani odgoj male djece, vrlo revno. godinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.