Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Crkva se mora obračunati s nečasnima, papinu podršku ima

Zavjetovani su na siromaštvo i poslušnost. Svega toga u ovoj najnovijoj aferi očito nije bilo

Komentari 30

AA
AAAAAA
20:20 07.12.2018.

"Najnovija afera u Crkvi, koju je otkrilo svjedočanstvo zagrebačkog profesora Marina Sovara o seksualnom zlostavljanju mons. Zvonimira Kurečića, došla je u najnezgodnije vrijeme, u adventu, pred Božić." -------------------------------------- ništa nije došlo samo od sebe - to je još jedan pokušaj soroševske gamadi da naštete crkvi, ali uzalud vam trud pederi!!!! Annegret Kramp-Karrenbauer nova je predsjednica Kršćansko-demokratske unije (CDU) i nasljednica dosadašnje predsjednice Angele Merkel Po svojim svjetonazorima katolički odgojena AKK je duboko konzervativna. Protivnica pobačaja i istospolnih brakova, koje je u jednom intervjuu povezala s incestom i poligamijom, sarska političarka je melem na dušu i onim članovima CDU-a koji smatraju da je stranka proteklih godina otplutala previše ulijevo.

VL
AN
angeomihael
20:53 07.12.2018.

Napad na Crkvu jest napad na nas Hrvate.Kler se kao samo administracija koja jest nigdje ne spominje jer Sotonizma je bit napasti Hrvate,nas Crkvu.

VL
JA
javor11
21:37 07.12.2018.

Poštovani Pavičić kažete "Stoga se Crkva radi svoje budućnosti mora najoštrije obračunati onima koji joj nisu kadri čestito služiti." Slažem se, ali to se ne radi preko medija nego u ustanovi Crkve. Zaboga nismo mi udbaši da vodimo paraobavještajne ratove!?

VL
AN
angeorafael123
21:01 07.12.2018.

Tito vrišti u paklu zbog zlodjela svoje lijeve fašističke ideologije i stotina tisuća nevinih zaklanih.Svi su lijevi zločinci,Hitler,Staljin,Tito,Milanče,Plenković,Mengele i hauduk Ostoja Ranković zvan kukasti križ .

VL
NE
neboiznadzagreba
00:25 08.12.2018.

Nemam pojma čemu bi ovaj članak i ova afera trebali poslužiti, no držim da sve ovo nije slučajno - Bozanić će nadrapati, to nije uputno, Crkva će oslabiti, a ionako je svakim danom sve neutjecajnija, ali, bojim se, neće ovovo biti oslobađajuće i pročišćavajuće za aktere afere i Crkvu, to su igre i spletke dvorjana Kaptola koje služe njihovim niskim interesima. Sve u svemu, kakvu budućnost ima Crkva čiji najviše pozicionirani svećenici ne nagovještavaju i ne žive Radosnu vijest, već služe kao vijesti u crnoj kronici?

VL
Avatar rubinet
rubinet
20:20 07.12.2018.

sve je pošlo nizbrdo otkad je došao senor kriptokomunist.

VL
DU
Deleted user
05:50 08.12.2018.

Tako je to kad se ljudima brani najnormalnija tjelesna potreba kao što je sex. Jasno je da to negdje mora eruptirati.

VL
DU
Dubrava
21:33 07.12.2018.

Mi smo svoje ljevičare pojeli,u Dubravi.Bezukusno i trulo ali glad ne pita.

VL
SV
svakogdana
22:19 07.12.2018.

obračunat će malo morgen.lako bi bilo odstraniti par perverznjaka kad bi se stvarno radilo o par njih. to je kao u vojsci,može se kazniti par vojnika ali ne može se na vojni sud izvesti 30%vojske.osobno sam biskupima pisao o slučajevima kada perverznjaci,oženjeni muškarci koji se vucaraju s curama koje bi im mogle biti kćerke a sjede u prvim redovima crkava i posluju s crkvom i nisu se udostojili ni odgovoriti. osobno znam svećenika koji je dobio bebu s curom i ,,kažnjen,,je premještajem u drugu župu. o ovoj prljavštini,pederastiji i pedofiliji neću ni govoriti.

VL
Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
10:57 08.12.2018.

Homoseksualcima je zabranjeno postati svećenikom u Katoličkoj crkvi. Ovaj slučaj kao i ostale treba posmatrati u kontekstu homoseksualnih ljudi, koji traže zanimanja, gdje će moći najbolje iživiti svoje seksualne fantazije. Taj lobi jak je i u Crkvi, koja nema snage sa njima se obračunati, jer su se jako dobro učahurili. Neki koriste homoseksualce, kako bi se obračunali sa Crkvom iz sasvim drugih razloga.

VL
AA
AAAAAA
16:03 08.12.2018.

Pavičiću ne lupetaj - "Crkva se mora obračunati s nečasnima" ------------------------------------------------- Crkva se i obračunava s pederinma koji se slučajno provuku kroz kriterije, a ima ih zanemarivo malo. Za taj privid kak ih ima puno zaslužni su soroševi novinari poput tebe i novina poput VL-a, Yutarnjeg i ostalih glasina financiranih od soroša! Nerazmjerno malo (zanemarujuće) ima pedera, pedofila i ostalih bolesnika u crkvi za razliku od spomenutih novina i tzv. "duginih udruga" gdje ste svi nakaze! Umjesto da vodite brigu o čistoći crkve dajte se vi nečastivi obračunajte izbacite pedere i ostale bolesnike iz spomenutih "duginih" udruga, pa bute nestali jer osim pedera i bolesnika u tim vašim udrugama nema drugih!

VL
DU
Deleted user
04:57 08.12.2018.

vatikan ka i svaka druga drzava na svitu su u krizi..iz jedna jedina razloga..bog novac je zaminia prava boga..a judi..ni njihovi poglavari.

VL
DI
Direkt
23:49 07.12.2018.

Onda će crkva prestati da postoji.

VL
PE
PetaGora
14:27 08.12.2018.

U dvomilenijumskom iskustvu KC, malo je bilo napora protivno pedofilskim sklonostima. Sad odjednom, one buknule i nabrekle u popovskim gaćama. Moj me ne...

VL
Avatar Robinzon
Robinzon
07:17 08.12.2018.

Crkva nije luda da se riješi pedera i pedofila, jer nebi imali dovoljno kadra za crkvene aktivnosti.

VL
NE
nemanatrag
21:08 07.12.2018.

Trula institucija sama sebi svrha...pedofilija u njoj živi od njenog postanka.Jadni oni koji ih trebaju .

VL
DU
Deleted user
20:13 07.12.2018.

Ovo se katoličkoj crkvi nije smjelo dogoditi, najmanje u pola biskupija na tlu RH gospodare homoseksualci. Ni to nebi bio problem da oni ne upražnjavaju seks. Oni koji su zataškavali sad bi trebali očistiti ma dajte malo ozbiljnosti.

VL
DU
Deleted user
20:31 07.12.2018.

Znači napisati da u Crkvi ima pedofila, lobij muške ljubavi i onih koji odstupaju od nauka je neprihvatljivo. Istina se ne može sakriti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.