Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otok bez veterinara
Povratak na članak

Creske mačke katamaranom putuju na sterilizaciju u Rijeku

Veterinarska ambulanta u Cresu zatvorena je prošle godine, a Veterinarska stanica Rijeka i Grad Cres nikako da se dogovore što žele. Za to vrijeme vlasnici životinja veterinaru idu u Rijeku ili u Lošinj

Komentari 4

AN
anicica
00:20 20.04.2018.

Dok ovi filozofiraju i utvrđuju postupke, mačke su na stand by? Imamo novi Zakon o zaštiti životinja, gradovi se moraju probuditi i preuzeti svoju obvezu. Gradovi moraju pomagati volonterima koji spašavaju gradske životinje, i pse i mačke i ostale. Peticijaja Vratite veterinara na otok Cres: https://www.thepetitionsite.com/takeaction/317/711/691/

VL
SU
suzygroza
20:32 21.04.2018.

Ovo je sramota za Cres, koji se diči svojim turizmom i velikim dijelom od njega i živi. Svaliti svoje zakonske obaveze na leđa osviještenih i malobrojnih pojedinaca u najmanju je ruku fuj! I koliko bi se maca u međuvremenu namnožilo da se čeka dok se 'odgovorni' ne dogovore??? I dok ti isti pojedinci troše svoje vrijeme, energiju i novac na sterilizacije, liječenje i hranu i daju sve od sebe, jer im je stalo do dobrobiti životinja i čine besplatnu uslugu gradu koji bi inače grcao u poplavi ničijih mačaka, dotle nekoliko godina grad Cres ne može pronaći prostoriju za veterinarsku ambulantu i ne može se dogovoriti s veterinarskom stanicom u Rijeci - što reći na to?

VL
XN
xnet0822
11:47 25.04.2018.

Bolje ih ne sterilizirati, zašto mučiti jadnice ?

VL
VO
vorda400
08:15 20.04.2018.

Ako nema mački ne treba ih ni sterilizirati i gdje je problem???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.