Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Čović šalje kontrolu u Autobusni kolodvor u lov na svog “Buljubašića”

Kolodvor
Antonio Bronić/Pixsell
25.11.2009.
u 00:34

Zaposlenici tvrde da Vesna Majher, zastupnica SDP-a u Gradskoj skupštini, prima plaću iako već tri godine, otkako je zaposlena, ne dolazi na posao.

Ivo Čović, predsjednik uprave Holdinga, u podružnicu Autobusni kolodvor šalje internu kontrolu zbog sumnje da Vesna Majher tamo prima plaću, a ne dolazi na posao.

Ništa od promaknuća

– Nedavno smo zaprimili nekoliko dojava od zaposlenika Autobusnog kolodvora koji tvrde da već tri godine, otkako je zaposlena, uredno prima plaću, ali ne dolazi na posao. Holding će tamo poslati internu kontrolu – tvrdi naš sugovornik blizak samom vrhu Zagrebačkog holdinga.

Možda ova priča nikada ne bi izašla na vidjelo da na stol šefa Holdinga Ive Čovića nije stigao zahtjev Franje Žulja, voditelja podružnice Autobusni kolodvor, da se Vesna Majher postavi na mjesto njegove pomoćnice.

Čović do okončanja istrage neće potpisati promaknuće. Vesna Majher obnaša mnogo visokih dužnosti u gradskoj administraciji: SDP-ova je zastupnica u Gradskoj skupštini, predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova, članica triju skupštinskih odbora, a sjedila je i u Nadzornom odboru Zagrebačkog holdinga.

No, još je zanimljivije da aktivno sudjeluje u predsjedničkoj kampanji Milana Bandića i radi u njegovu predizbornom stožeru.

Ništa bez Bandićeva miga

Naš sugovornik tvrdi da se Franjo Žulj bez Bandićeva miga nikada ne bi usudio predložiti je za svoju pomoćnicu. Prema našim spoznajama, ona radi na mjestu “koordinatorice poslova”, a plaća joj iznosi između sedam i osam tisuća kuna.

– Imenovana sam pomoćnicom direktora Žulja na njegov prijedlog. Vjerujem da je uprava Holdinga to potvrdila – kaže V. Majher. Upitali smo je na kojem radnom mjestu u Autobusnom kolodvoru točno radi i kolika joj je plaća te kako komentira optužbe da ne dolazi na posao.

– Ne želim vam ništa više reći. Ne poznajem vas – rekla je. Vesna Majher odbila je govoriti i o svom angažmanu u izbornom stožeru Milana Bandića.

Komentara 19

GL
glagoljica
09:27 25.11.2009.

Zato trebamo svi glasati za Miroslava Tuđmana. Jedina nada da netko ozbiljan i kvalificiran lupi šakom o stol i potjera svu domaću i inozemnu bagru, lopove, špijune ...Rade nam o glavi već godinama, a sada je na redu rasprodaja voda,, šuma, poljoprivrednog zemljišta. Ostati ćemo i bez gaća, a naša djeca biti će roblje. Kucnuo je čas za naš glas!!

TR
tragac2
09:36 25.11.2009.

zašto nitko ne piše o 400(četiri stotine ) čovićevih buljubašića u holdingu ? autocenzura večernjeg ?

Avatar Vladimir1204
Vladimir1204
08:47 25.11.2009.

vucko Nije to manipulacija, Medjuvremeno su i drugi citatelji kliknuli na plus ili minus, ati si vidio rezultate nakon tvojeg klika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije