Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zasjeda ni parlament
Povratak na članak

Čović kaže da je u BiH "sve stalo", ni Plenković ne može pomoći

Predsjednik HDZ-a BiH za Plenkovića je rekao kako je jedan od onih prijatelja iz Hrvatske koji je posebno pomogao u tijelima Europske unije.

Komentari 4

NB
Ne_Bumo_Se_Dali
13:02 02.11.2016.

Izgleda da se g. Čović pomalo gubi te da ne zna niti pravilno odrediti ciljeve politike BiH niti strategiju i taktiku kako te ciljeve postići. Nažalost to ne zna ni g. Dodik, koji bi bio najsretniji da se Republika Srpskaska izdvoji iz BiH, iako s ovakvim geografskim oblikom Republika Srpska nema uvjeta za samostalan život. Na kraju to ne zna ni g. Izetbegović koji broji Hrvate i Bošnjake na vlasti u FBiH na način da će u iduće koraku Hrvati biti krivi za situaciju u FBiH. Dakle efendije, gospodo i drugovi na vlasti u BiH, budite dobri pa se zapitajte kako jedna Švicarska, koja je daleko heterogenija od BiH, može ne samo egzistirati, već i ostajati jednom od najbogatijih zemalja svijeta? Moj, ponuđeni odgovor jest: svi ti "heterogeni" Švicarci imali su i imaju samo jedan cilj, a taj je bio i ostao, ne tražiti, već spriječiti pomoć susjednih "matičnih nacija" u svojoj zemlji, tj. zemlji zajedničkih interesa: Švicarskoj. Pokušajte pa ćete možda kroz dvadesetak godina postati jednako stabilnom i bogatom zemljom kao što je Švicarska!

VL
Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
17:35 02.11.2016.

Dragan Čović se uoči rata na popisu stanovništva iz 1991 godine izjasnio kao jugoslaven. Dugogodišnji je predsjednik HDZ-a BiH, proteklih 11 godina.

VL
Avatar Peterančan
Peterančan
13:20 02.11.2016.

Ne kužim kak je moglo stati nekaj kaj se nikad ni nije kretalo? Pa Bosanci su to, bez obzira koje vjere bili, to su samo Bosanci

VL
DU
Deleted user
12:54 02.11.2016.

a sto je covic napravio za hrvate u bih do sada?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.