Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mjere zaštite
Povratak na članak

Čović: Hrvati iz BiH su ‘malo ljuti’ zbog odluke Zagreba o karanteni

Odluka je naišla na oštre reakcije u Bosni i Hercegovini, možda uzvrate istom mjerom?

Komentari 7

TO
Tomisl
13:46 26.06.2020.

Nekad je bolje biti ljut negoli "koroniran".

VL
DH
dalibor.hren
13:05 26.06.2020.

Kaj je s Hrvatima iz Srijema, Banata, Bačke, Gradišća...Zar su samo Bosanci naši?

VL
DU
Deleted user
14:34 26.06.2020.

Nema to nikakve veze s narodima. Sama Hrvatska je u doba najgore epidemije imala zabranu prelaska iz jedne u drugu županiju bez obzira na nacionalnost pa je sve prošlo. Nisi smio ni na polje, ni na ulicu, pa što? Bolje bi bilo reći u ovom slučaju da ljudi iz jednog područja zbog pogoršanja epidemije privremeno ne mogu na drugo područje koje ima bolju epidemiološku situaciju.

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
19:47 26.06.2020.

nemaju se oni što ljutit sigurnost i njih je u pitanju a i nas gospodo moja tako je kako je i svak treba čuvat sebe i svoje zdravlje ako lije zabrana zabrana je a akolije slobodno onda svaka čast i i kraj priče da ne spominjemo ludilo na granici i karantenu po 14 dana i dođete na isto kao i mi svi zaglavili ste ni na nebu ni na zemlji ili ti u pritvoru s ove ili one strane granice kod vas

VL
DU
Deleted user
13:01 26.06.2020.

I mene ljuti što oni konstantno ne izručuju osumnjičene za gospodarski kriminal u Hrvatskoj jer im odgovara da kod njih isti troše lovu koju su pokrali u Hrvatskoj. Da ne govorim o njihovoj politici s emigrantima koje smještaju što bliže Hrvatskoj granici kako bi im olakšali prelazak.

VL
SA
sani1
13:09 26.06.2020.

Eh, srce mi je puklo.

VL
SI
sisavac
14:41 26.06.2020.

tako vam i treba, to vam je hvala što ste 25 godina odlazili iz svojih domova i dolazili u hrvatsku i umjetno dizali broj stanovnika, to vam je hvala što ste svoj zarađeni novac trošili na kupovinu kuća od starosjedioca, 'pravih' hrvata. to vam je hvala za sve. sad kad više ne dolazite o tolikom broju niti kupujete nešto, niste nam dobri više. nikog ne zanima to što najveći izvoz imamo baš u bih, to mudro prešućujemo, al naglašavamo čitavih 15 mil kuna pomoći za hrvate u srednjoj bosni.... sva sreća pa smo isti narod, hrvati, pa si to ne uzimamo za nešto lošeg...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.