Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apel građanima da prijeđu u organizirani smještaj
Povratak na članak

Ćorić: Neobjektivno je očekivati da se u kratkom roku nabavi 1000 ili 1500 kontejnera

Po podacima koje je iznio, Ravnateljstvo za robne zalihe u RH raspolaže s 298 kontejnera, koji su od ožujka prošle godine raspoređeni po cijeloj Hrvatskoj

Komentari 4

SO
Sobrudolf
18:51 07.01.2021.

Ali zato je objektivno za ocekivati promtnu ovrhu za dug od 200 kn u iznosu od 1.500 kn. I to vrlo brzo i azurno!

VL
ME
MediciKM
14:12 04.01.2021.

Objektivno je za očekivati da ti podneseš neopozivu ostavku, eto!

VL
DU
Deleted user
19:52 04.01.2021.

Coric tvrdi da proizvodni kapiciteti u HR nisu u stanju proizvesti kontenjere. Nevjerovatno da brodogradnja i ostala metalna industrija nije u stanju proizvesti kontenjere u kratkom vremenu. Z druge strane ako ministar nije u stanju rijesiti problem, nije za drugo nego da ga smjene. On ne bi trebao biti taj koji govori da se nesto ne moze, vec da rijesi problem u najkracem vremenskom razdoblju i s najmanjim ili optimanim troskovima.

VL
MA
matkopeic
14:17 04.01.2021.

Pa Čoriću jesi ti ministar u vladi RH ili baba. imaš sve na raspolaganju, cijeli državni aparat, sijelu Hrvatsku privredu, HEP, INu, HT,...sve IT firme su spremne pomoć,. samo reci i vrat će se otvoriti. POTRUDI SE Sramotno je takoo biti ne ambiciozan i i ne prihvatiti izazova. Pa koji su tvoj ciljevi, vratiti INu u Hrvatski posjed i muljati Hrvatski narod. Sram te bilo, da govoriš stradalima da je neobjektivno pomoći im i osigurati krov nad glavom, jasno privremeni, jel će obnova trajati najmanje 10ak godina. Strašno, daj ostavku i nastani sa lice zemlje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.