Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povećavanje naknada
Povratak na članak

Ćorić: Članovi vladajuće koalicije podržali su plan ublažavanja cijena plina

Nije konkretno odgovorio koje su procjene ministarstva o rastu cijena plina nakon 1. travnja, ali rekao je plin neće poskupjeti "ni pet puta niti sto posto"

Komentari 2

ST
Stav
17:03 01.02.2022.

Ovu hdzovska vlada je građane nagu.ila sa najskupljim ukapljenim plinom Americkim iz Omislja kojeg kupuju od Mađara sramotno. Veleizdaja svoje drzave.

VL
FE
fefellerunt
20:56 01.02.2022.

Nekad smo iz svojih nalazišta "proizvodili" 2/3 plina za naše potrebe, ali mudro vodstvo izabrano od isto tako mudrog naroda je u skladu sa ekološkim ciljevima uočilo da je to prljava industrija potpuno nepotrebna Hrvatskoj , te da će potrebnuu energiju dati napredne vjetrenjače i solarne elektrane , jer Hrvatska je toliko velika da sunce u njoj ne zalazi niti vjetar ne prestaje . Zato ne vidim otkud tolika frka među obrazovanim i inteligentnim Hrvatima kojima nisu potrebne NE , TE na ugljen, a posebno HE koje ugrožavaju autohtone gliste sa svojim akumulacijama . Podrazumijeva da sa nepotrenim plinom nije potrebna ni ostala industrija, koja zbog svoje veličine izuzetno doprinosi kako globalnom zagrijavanju u svijetu, tako i potpunom uništavanju ekološkog sustava planete

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.