Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA SE DOGODILA 2010.
Povratak na članak

Čolak i Opačak po treći put sjeli na optuženičku klupu i zanijekali krivnju

Ranijom presudom 2021.  Čolak, koji je kazao da je donedavno radio u supruginoj autopraonici, a sada je nezaposlen i bez prihoda, bio je nepravomoćno osuđen na dvije godine zatvora, no tu je presudu u srpnju 2022. ukinuo VKS. Opačak koji je naveo da je trgovac koji se bavi prodajom voća i povrća, tom je presudom bio nepravomoćno oslobođen optužbi.

Komentari 1

BE
Berri
16:47 22.03.2023.

I jednom i drugom treba dati po 3 godine zatvora. Vozili su, navodno, 205 km/h , Ivana Obad je poginula, obojici po 3 godine i pustiti ih za 1 godinu i 9 mjeseci. Da je Ivana Obad poginula kod sudara od 130 km7h, i jednog i drugog bi trebalo osloboditi, no kod 200 km/h, kad je ishod smrtna posljedica, onda i kazna treba biti oštra.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.