Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPUŠTEN VODITELJ 'POUZDANIH IZVORA'

CNN odbacio aktivizam i vraća se u centar: Novi šef želi zamijeniti 'komentatorsko izvještavanje'

19.08.2022.
u 23:04

Neutralnije izvještavanje može pridonijeti smanjenju polarizacije u društvu, kaže profesorica Marijana Grbeša

Komentara 17

LJ
Ljudeman
23:09 19.08.2022.

A zašto ne pišete kako je onaj nov.nar sebi naudio? Važi li istina za sve ili su neki ljudi jednakiji od drugih?

SY
Symbrio
23:47 19.08.2022.

Koji BS. CNNu nitko vise ne vjeruje, pa da se postave na trepavice. Sad kada MAGA republikanci pometu demokrate i neokonzervativce u studenom, to ce bit milina.

Avatar nekakav
nekakav
06:08 20.08.2022.

Znak promjena. Shvatili da medij ako zauzme jednu stranu, gubi čitatelje, gubi vjerodostojnost. Mada je ovo biznis, promijenili su jednog lika, zamijenit će ga drugi, reklamirat će se kao nešto novo, kvalitetnije, za sve loše optužiti prethodnika, a smjer izvještavanja bude sve više kritički prema bidenu i demokratima, koji su prigrabili sve. Pazite sad i na promjenu u člancima o kini i rusiji, iranu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?