Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV NEPOZNATIH POČINITELJA
Povratak na članak

CMS podnio kaznenu prijavu zbog mučenja, ponižavanja i nezakonitog protjerivanja izbjeglica

Iz svjedočanstva se raspoznaje suradnja između nasilnika u crnom i policije, tvrdi CMS

Komentari 1

VE
verica2
13:43 23.07.2020.

Poštovani aktivisti Centra za mirovne studije, pokušajte makar četvrtinu svoje energije, dobre volje i pameti uložiti u istinito informiranje stanovništva zemalja iz kojih dolazi najviše migranata. Pokušajte im objasniti da ih se u Europi ne dočekuje raširenih ruku, da nii stanovnici europskih zemalja ne mogu međudržavne granice prelaziti bez odgovarajućih dokumenata. Pokušajte nešto učiniti da u zemljama iz kojih dolaze bude više pravde. Pitajte vlasti demokratskih i zaštiti ljudskih prava odanih zemalja Zapada zašto, kad im je tako stalo do dobra migranata, ne pošalju u Grčku ili BiH avione ili vlakove koji će nesretnike prevesti prevesti do Berlina, Amsterdama........Zašto dopuštaju da se ovako muče? Zašto zahtjeve za azil ne primaju u diplomatskim predstavništvima u BiH i Grčkoj?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.