Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POLEMIKA

Članovima NO-a samo naknada za put i smještaj kad su sjednice

dragičević
Foto: VL
1/3
16.09.2010.
u 09:39

Nigdje se ne spominje neograničeno korištenje karticom za besplatno gorivo.

Polemika bivšeg potpredsjednika Vlade Damira Polančeca i Tomislava Dragičevića o tome da je bivši šef Ine Polančecu nudio Ininu karticu za neograničeno točenje benzina što je ovaj odbio, a Dragičević ustvrdio da su na nju imali pravo svi članovi NO-a, otkrila je da Dragičević baš nije govorio istinu.

U Ini su nam, naime, jučer odgovorili da članovi NO-a imaju pravo samo na naknadu troškova putovanja i smještaja kad dolaze na sjednice Nadzornog odbora, ali nigdje se ne spominje neograničeno korištenje karticom za besplatno gorivo.

Dragičević je u Dnevniku 3 izjavio i da članovi NO-a prema Ininu statutu imaju pravo još i na automobil i na naknadu, ali da se time nitko od njih ne koristi jer su državni dužnosnici pa bi bili u sukobu interesa. To je pak vrlo kontradiktorno...

Komentara 19

S9
stric 90
10:04 16.09.2010.

Kako vas nije sram? Ja ne virujem da jedan viđeniji član HNS-a LAŽE. Njegov mentor je dikopraz. Poznato je da je dotični ljubitelj istine i samo istine(ako partija ne zahtjeva drugačije). Poznato je također da članovi strančice hns nikad nee lažu. Tko je ikad u laži uhvatio npr,čačića,mesića,nobila,pusiće.....

DA
darko9
10:07 16.09.2010.

stric stvarno si stric tvoji iz hns ne lažu sjeti se ferenčaka i kradu stric stric

DU
Deleted user
13:07 16.09.2010.

ljudi poništiti ugovor sa mol-om, a ovu bagru na GO!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije