Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometno prvenstvo
Povratak na članak

Članovi pleterničkog motokluba "Buls" otputovali u Poljsku

Ispraćaju motorista ispred gradske kuće nazočili su rodbina i mnogi Pleterničani te gradonačelnik Franjo Lucić i dogradonačelnica Antonija Jozić

Komentari 2

CR
crewcro
13:52 08.06.2012.

WOW,jaka vijest,ne znam sto cu sada....idu i drugi pa se ne hvale ili zbog toga sto nam otac nije politicar

VL
Avatar maximus69
maximus69
23:27 08.06.2012.

Sva sreća pa su u ovoj županiji riješeni neki važniji problemi, pa se gradonačelnik i saborski zastupnik može slikati s motoristima...Samo sva sreća da Franjo Lucić neide (kad već ide Javni bilježnik i Adzeovac Mario Včelik), jer je to tolikoo kvalitetan funkcioner da bi ga Poljaci mogli zadržat. Ovako stoka sitnog zuba može odahnut.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.