Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujući video:

Zlostavljao i cipelario psa pa pušten na slobodu

Zlostavljao psa
22.11.2018.
u 16:58

'Pa kako mi nećemo napasti tebe, ti napadaš slabije od sebe'

Muškarac koji je zlostavljao svog psa pušten je na slobodu. Snimka je zgrozila javnost, a prije policije zlostavljaču su na vrata pokucali i iz pokreta za zaštitu životinja "Levijatan", javlja 24sata

"S obzirom na iskazani interes javnosti u vezi događaja zlostavljanja psa, možemo vas izvijestiti kako je danas nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, muškarac pušten iz službenih prostorija policije, dok će o svemu utvrđenom biti obaviještena nadležna policijska uprava Zadarska na čijem području se događaj dogodio i koja će u skladu s time preuzeti i nastaviti daljnje kriminalističko istraživanje", javili su iz solinske policije za Index.. 

Razlog posjeta je bio video koje je šokirao javnost, na kojem je vidljivo kako muškarac Božo O. iz mjesta Postinje Donje cipelari psa u svom dvorištvu

Policija je u srijedu navečer privela muškarca, no tek poslije posjete poznatog pokreta za zaštitu životinja. 

Video zlostavljanja možete pogledati ovdje. Upozoravamo vas da je uznemirujuć.

Članovi su se pravili da su iz policije te ispitali muškarca što se dogodilo. Rekao je da je to napravio prvi put u životu jer je "pukao" kad je vidio štetu koju su psi napravili u autu.

Iako ne vidi zašto bi trebao snositi posljedice jer je "prvi put iskočio iz kože", a to se svakome može dogoditi, priznao je krivicu. 

Zlostavljač je član Lovačkog društva Muć, iz kojeg je nakon ovog incidenta izbačen. 

- Lovac sam 40 godina, uvijek imam pse, oni su meni dio obitelji - rekao je predsjednik Lovačkog društva Muć. 

Na naš upit je li veterinarska inspekcija pokrenula nadzor i hoće li oduzeti pse iz Ministarstva poljoprivrede odgovaraju:

– U tijeku je nadzor veterinarske inspekcije. Psi su oduzeti i smješteni u odobreno sklonište jer nisu cijepljeni niti čipirani, zbog toga će biti podnesen optužni prijedlog prekršajnom sudu – kažu te dodaju kako će zbog objavljene snimke biti podnesena i kaznena prijava.

VIDEO: Susret zlostavljača i članova pokreta Levijatan

Pokret Levijatan - STOP Animal ABUSE

Naši ljudi su neposredno pred hapšenje suočili O.B. iz Donjeg Postinja za krivično delo koje je izvršio i koje je u snimku priznao. Kao što smo obećali odgovaraće. Ako smo rekli da je...

Ključne riječi

Komentara 48

KE
kelab
19:35 22.11.2018.

Neumjesno je usporedjivati ljude i 'zivotinje'. Imam psa i zanm da ce kad-tad uciniti nered. Kazniti ga... on to ne razumije. Traziti od 'zivotinja' da se ponasaju kao 'ljudi'?. Zamjenili smo uloge. Ljubimci nisu za svakoga, ali ljubimci ne znajuu za koga su. Psi su vjerni i odani, nazalost, i najludjima medju psihopatima.

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
18:00 22.11.2018.

I takav legalno posjeduje oruzje

BE
BeroII
17:51 22.11.2018.

Pripadnike pokreta za zaštitu životinja također privesti i protiv njih pokrenuti proces. Radi lažnog predstavljanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije