Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJNI BELJAKOM

Članovi HSS-a iz Iloka napustili stranku: 'Sve to traje već neko vrijeme...'

Zagreb. Održana je 4. sjednica predsjedništva stranke HSS
Davorin Visnjic/PIXSELL
05.04.2021.
u 14:04

Kaže i kako iz stranke govore da podružnica nije raspuštena ali i tvrde kako HSS u Iloku više nema niti jednoga člana

Od prije nekoliko dana svi članovi Hrvatske seljačke stranke (HSS) u Iloku su napustili stranku. Tajnik iločkog HSS-a Željko Prskalo, koji je bio i jedan od potpredsjednika HSS-a na razini Vukovarsko – srijemske županije, kaže kako su članovi ovakvu odluku donijeli nezadovoljni načinom na koji predsjednik HSS-a Krešo Beljak vodi stranku već neko vrijeme.

-Sve to traje već neko vrijeme, a kulminiralo je s ljetošnjom Skupštinom za koju smatramo da je bila nelegalna. Osobno ja nikoga ne znam da je glasovao na toj Skupštini, a ispalo je da je glasovalo ne znam koliko ljudi. Probali smo kroz stranačka tijela nešto napraviti ali nije išlo. Potom je Beljak imenovao za povjerenika stranke Stjepana Gašparovića poslije čega smo mogli samo napustiti stranku, rekao je Prskalo.

Podsjetio je i kako je HSS u Iloku, u dva mandata, imao i gradonačelnika, sudjelovali su i u vlasti, da su i imali članove Gradskoga vijeća. Kaže i kako iz stranke govore da podružnica nije raspuštena ali i tvrde kako HSS u Iloku više nema niti jednoga člana. Najavio je i kako neće ulaziti u nikakvu novu političku stranku te daće sada već bivši HSS-ovci na predstojećim lokalnim izborima za gradonačelnika Iloka podržati Vilima Čuljka koji na izbore izlazi kao nezavisni kandidat. 

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
15:27 05.04.2021.

Zašto su napustili Stranku?! Šef ih je mogao naučiti kako obijati vozila i zarađivati za život.

Avatar Roy Bean
Roy Bean
19:21 05.04.2021.

Beljak se izlegao iz kukavičjeg jaja, pa je pobacao prave članove iz stranke. A ubacio pajser kompanjone.

DH
dalibor.hren
14:33 05.04.2021.

HSS = Hohštaplerska samoborska stranka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije