Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGROMNE GUŽVE ZBOG PFIZERA
Povratak na članak

Cjepiva će biti za sve: 1,8 milijuna doza Pfizera stiže do srpnja!

Na Velesajmu danas cijepljeno rekordnih 4500 građana. Cjepiva će biti za sve: 1,8 milijuna doza Pfizera stiže do srpnja!

Komentari 5

ZA
ZaBoljeSutra
19:42 20.04.2021.

danas sam cijepljena i mogu osobno svjedočiti o dvije suprotnosti: izuzetno lošoj organizaciji za ulaz u zgradu i izuzetno efikasnom sistemu nakon što se uđe u zgradu i uputi ka pultu za cijepljenje. naime, vani osoblje civilne zaštite upućuje ljude u red prema terminu cijepljenja ali nitko ne kontrolira i odvaja, čini mi se da nisu bas vješti u organizaciji takvih skupova. jedino pozitivno vani je bilo sto se ljudi sa invaliditetom odmah selektiraju i dobijaju pomoć pri ulazu

VL
DU
Deleted user
19:27 20.04.2021.

4500??? Prije 150... I spretan fotograf ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.