Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Civili obranili Split, vlast im poručuje gasili ste na vlastitu odgovornost!

Nakon što je u noći kataklizme kritizirao nespremnost institucija Opara bi u red trebao dovesti one za koje je 
on odgovoran

Komentari 3

B2
bokida 2
13:10 22.07.2017.

Danima slušajući i čitajući ove slikovite natpise pune ekskluzive stječe se dojam da vatrogasaca tamo nije ni bilo.Bez obzira tko pisao te tekstove trebao bi paziti ipak na realnost.

VL
AL
alphazulu99
21:59 22.07.2017.

Nisu oni nista obranili. Uglavnom se svelo na naslikavanje. Pozar se ugasio kada je nestalo gorive tvari, a nestalo je kada je dosao do grada.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:03 24.07.2017.

prekinite sa optužbama jedni drugih! ovo što se dogodilo je obična nesreća i ništa više, požar je prema definiciji nekontrolirano gorenje, koje nanosi materijalnu štetu ili ugrožava ljudske živote. a ovo što se dogodilo jest baš to, požar. uzroke požara nek otkrivaju oni koji su za to zaduženi i plaćeni. baš je fora vikati na nekog sa rukama podbočenim na bokove. tko je trebao štititi od požara tvoju kuću? ti, čija je kuća, ništa nisi u obvezi, a? sramota. i još svoje sudjelovanje u gašenju požara na svojem dvorištu slikati i objavljivati na fejsu, uz komentar da si to sam morao raditi, jer od vatrogasaca i koga sve ne, nikakve pomoći?!!! ja bih tebi jednu kaznenu priljepio. gori grčka, italija, portugal, španjolska, rusija, amerika, al eto, u hrvatskoj ni ne smije doći do ovako velikog požara, jer... sramite se vi neki. dal ste ikad vidjeli kako se požar razvija? kojom to brzinom ide, kolku površinu zahvati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.