Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gacka bez smeća

Čistili okoliš rijeke Gacke za buduća pokoljenja

gacka
Dražen Prša/VLM
13.04.2010.
u 10:10

Ribiči, zaljubljenici u prirodu i čistu okolinu planiraju urediti i koliko je god moguće više očistiti područja oko rijeke Gacke.

U organizaciji Športsko ribolovne udruge Gacka, poduzeća Gacka d.o.o. te Hrvatskog centra za autohtone vrste riba i rakova krških voda, organizirano je čišćenje okoliša rijeke Gacke.

Ribiči, zaljubljenici u prirodu i čistu okolinu planiraju urediti i koliko je god moguće više očistiti područja oko rijeke Gacke. U ovogodišnjoj, prvoj akciji čistio se donji toka rijeke - Karlov kanal obje strane te područje oko ribičkog doma u Šumećici i mala brana sjevernog kraka Gacke kraj Vivoškog mosta.

Prema riječima predsjednika ŠRU Gacka Nikole Cvitkovića, cilj je akcije, među ostalim, upozoriti stanovništvo da se smeće ne smije nekontrolirano bacati u prirodu.

- Ovom akcijom nastojali smo probuditi ekološku svijest naših sugrađana kako bi našu ljepoticu očuvali i za nas i za pokoljenja koja dolaze, kazao je Cvitković.

Komentara 2

AK
akil
21:26 13.04.2010.

Medo u pravu si fakat.Ipak ne razumiješ da novaca nikada dosta,pa što da to vodi neko siromašniji.Čiste oni Gacku,a plaćeni radnici koje vodi \"Grga\",sunčaju se pred zadrugama i pijuckaju pivu.Kod nas je većinom tako da oni koji dobivaju plaću leže a čistiti treba neko drugi.Možda tako ispada da se smanjuje nezaposlenost.

MM
mali medo
14:44 13.04.2010.

Gospodine Cvikoviću pa gdje još nećete biti predsjednik.....te u udruzi ribiča, te u udruzi HVIDRE, još nedostajete kao predsjednik u Udruzi umirovljenika čiji ste član.....pa udruge nisu političke stranke. To mora biti jasno i onom tko Vas postavlja na ta mjesta..... Matija Tonković je legenda ribolova, tu su Brala, Rašo, Pis i drugi koji su zaslužniji da su na čelu udruge..... Što Vam je toliko dosadno u mirovini ????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije