Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Porast privatnog smještaja
Povratak na članak

Cijene stanova u ovom gradu u Istri otišle u nebo!

Nagli porast privatnog smještaja neugodno je iznenadio većinu, a agenti očekuju da bi cijene nekretnina ipak mogle pasti s obzirom na to da se apartmani uopće ne iznajmljuju

Komentari 5

DU
Deleted user
18:27 19.01.2020.

Samo neznam tko te nebeske cijene može platiti. Tko tu koga laže? Stranci neće kupiti, jer im ne odgovara naš mentalitet. To je sve mali postotak.

VL
GR
gragakarlovac
15:45 19.01.2020.

za 5-10 godina cijeli jadran i istra u rukama stranaca,

VL
DE
deziderio
13:09 19.01.2020.

Neshvatljiva je ta politika prodaje nekretnina strancima. Zasto se nije moglo prodavati kuce i stanovi uz pravo koristenja zemljista na 99 godina. Stranac nikada nebi trebao imati pravo kupiti zemljiste. Ovako nam je zemlja vrlo lijepio rasparcelirana. Vlasnici postaju cakk i oni koji niti u kojem slucaju imaju simpatije za Hrvatsku, ali zele imati vlasnistvo nekretnine. Npr Carl Bild??

VL
BA
Barbasmora
11:14 19.01.2020.

Imaju slovenci i madzari, taljani...i ostali novac da kupuju i grade stanove i vikendice u lipoj nasoj siromasnoj......najbolje sve prodat...pa i vladu i stranke ako nekoga interesiraju pa i drzavu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.