Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Cijena pšenice raste, ali naši ratari i dalje u minusu

Da smo ovisni o ukrajinskim poljima – i da je žetva podbacila - domaći i strani otkupljivači za hrvatsku bi pšenicu sada nudili i nekoliko puta više

Komentari 6

Avatar Drpimir Kradezejčić
Drpimir Kradezejčić
19:04 02.07.2022.

Eto odgovora zašto Slavonija propada. Kruh i pecivo su proizvodi koji su ponajviše poskupili a otkupna cijena žita ostaje ista.

VL
SA
sasha68
13:33 03.07.2022.

kazu svaka kriza je prilika, nadam se da cemo mi uspjet bar ovaj put napraviti priliku..zasad nam strateške okolnosti idu na ruku, da li će znati to iskoristiti??

VL
SZ
SZ123
22:38 02.07.2022.

Ahahahah....pa kad ste čuli prodavača da mu je cijena dobra....al ok, sezona je kiselih krastavaca pa se mora pisati...

VL
ER
erro
20:32 02.07.2022.

Već preko dvije godine nalazimo se usred III svjetskog rata. Ovaj put to nije rat između nacija. Na jednoj strane nalaze se svjetske elite i sve vlade svijeta, a na drugoj obični građani. Cilj svjetskih vlada je depopulacija stanovništva ii kompletna kontrola onih koji preostaju a koji će biti genetski modificirani (bit će uvjereni da je to što čine dobro i bit će sretni). Ovo je bitka Davida i Golijata. Jedno od oružja koje koriste je izolacija i izgladnjivanje (zato je uveden lockdown-ne radi covid krize i zato se trenutno provodi slom lanaca nabave). Svjetske elite predvodi globalna mafijaško-teroristička organizacija zvana WEF (Svjetski ekonomski forum). WEF već desetljećima infiltrira svoje ljude u sve vlade širom svijeta, a elite još od 1913 godine kontroliraju sve centralne banke svijeta. Elite su uglavnom su kontrolirali i sve ratove kroz povijest, pa tako i ovaj zadnji koji je pokrenut sa ciljem da se zapadnom čovjeku onemoguči pristup do fosilnih goriva i plina, a sve u skladu sa njihovom zelenom agendom. Cijene plina, nafte i hrane idu u nebo! Putin je isto njihov čovjek, jer podržava covid potvrde i prisilno cjepivo. Idemo u transhumanizam i genetsku promjenu čovjeka koristeći cjepiva.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.