Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MORA PROĆI TEHNIČKI PREGLED

Cijelo desetljeće čekala se njegova gradnja: Most iznad Omiša naknadno dobiva burobrane

02.03.2024.
u 09:57

Neslužbeno doznajemo da se razmatra da bukobrani budu na sjevernoj strani mosta jer bi samo s jedne strane na mostu u kanjonu Cetine moglo tijekom bure doći do vrtloženja vjetra na konstrukciji.

Ključne riječi

Komentara 15

AN
AnimaTor
10:03 02.03.2024.

BUROBRANI A NE Bukobrani.

Avatar R2D2
R2D2
10:38 02.03.2024.

Naslov i podnaslov: "Cijelo desetljeće čekala se njegova gradnja: Most iznad Omiša naknadno dobiva burobrane Neslužbeno doznajemo da se razmatra da bukobrani budu na sjevernoj strani mosta jer bi samo s jedne strane na mostu u kanjonu Cetine moglo tijekom bure doći do vrtloženja vjetra na konstrukciji."" Burobran?! , bukobran?! , bit će jedan, a pišu u množini, jer će se tada stvarati vrtlozi?! ..... WTF? Pročita li netko tekst prije nego klikne "pošalji"?

KO
Korda
12:16 02.03.2024.

Nego di su sad mamini nobelovci i inzinjeri koji su se mjesec dana nasladjivali komentirajuci "inzinjere koji nemaju pojma i nisu u stanju projektirati i spojiti obicni most nego im jedna strana niza od druge ..." To odvratno stanje rvackog obrazovanja najbolje se iscitava u komentarima onih koji "sve znaju", ali vise od osnovne skole rijetko skupe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije