Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Čija je istina potrebna za pokretanje ratova?

Svijet je 1962. godine bio na rubu nuklearnog rata između SAD-a i SSSR-a zbog Kube, odnosno ruskih raketa na tom otoku u američkom dvorištu.

Komentari 4

LI
lipica
19:00 15.04.2018.

Istina je zrtva. Ovdje je na dijelu Divlji zapad i svako moze da radi sta hoce. Samo je pitanje da li mi svi, osim Amerikanaca, postajemo Indijanci?

VL
Avatar stef99
stef99
17:16 15.04.2018.

Kvarni ahmeri su najveće zlo zadnjih 50-tak godina, šireći tobože svoju krvavu dehmokraciju, uništili su na desetine suverenih država, a koliko je ubijeno nedužnih ljudi to nitko ne može točno izbrojiti, bombardiraju i ubijaju kad im pukne rac..ku i kogaa požele, a najčešće su to oni koji se ne žele uvući u njihov pakšu i biti poslušni, a imaju plin, naftu ili nešto drugo što kvarnjacima paše, tako su u zadnje vrijeme stradali Libija, Irak, Egipat, Sirija, Ukrajina i Jugoslavija(Srbija+C.Gora), ..... i nikom ništa, Europa bez jaja šuti ko' zadpi, ...... sramota do neba .... ba.

VL
JU
juroqueteamo2
00:11 16.04.2018.

Pogledajte, na youtube, sto Virginia senator Richard Black misli o Americkoj propagandi protiv Sirije. Hrvatska treba prestati kaskati za Gospodarima svijeta (1940 su napravili pogresku slijedeci vojnu silu kao saveznika a sda cine istu tu pogresku slijedeci najvecu teroristicku organizaciju u svijetu - koja se zove USA. Hrvatska mora nauciti biti samostalna i ne podupirati zlocine drugih.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.