Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA WIKILEAKS
Povratak na članak

Chelsea Manning napokon slobodna, i kao žena izašla iz zatvora

Manning je osuđena na 35 godina zatvora, ali ju je u siječnju, nekoliko dana prije isteka mandata pomilovao Barack Obama

Komentari 1

GO
gooniegoogoo
09:19 18.05.2017.

Ovaj članak je sramota za znanost, ali to je cjelokupna lijeva fakestream propaganda. Dakle, neuka naša HINAo, genitalnim osakaćenjem se ne mijenja spol. Spol je nepromjenjiv jer je određen kromosomima pa tako Bradley Manning i dalje ima sve muške kromosome iako je genitalno oskaćen. Bradley također ima 40% gušće kosti od žena, mišiće i mišićna tkiva, tetive, šire žile, veće i jače unutarnje organe itd. i sve to do svoje smrti. Svjesnim širenjem homoseksualne propagande postali ste ne samo neprijatelji naroda nego i znanosti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.