Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLUMBIJSKA PSINA

Chavez zabranio sapunicu u kojoj ga prikazuju kao psa Malog Huga

'Venezuelan President Hugo Chavez speaks during a ceremony presenting the new leadership of the National Assembly  in Caracas on January 5, 2011. A new National Assembly was seated Wednesday in Venezu
'MIGUEL GUTIERREZ'
15.01.2011.
u 15:57

Glavni su likovi sestre koje se zovu Venezuela i Kolumbija, a Venezuelin psić je Mali Hugo

Venezuela je zapovjedila privatnoj TV postaji da prestane prikazivati kolumbijsku sapunicu koja satirički cilja na samog predsjednika Venezuele Huga Chaveza, na kojeg se aludira kroz lik – psa! Naime, vlasti u Caracasu drže uvredljivom za narod Venezuele sapunicu u kojoj su glavni likovi sestre koje se zovu Venezuela i Kolumbija, a Venezuelin psić je Mali Hugo.

Možda je “velikom Hugu” prekipjelo nakon epizode u kojoj se Mali Hugo izgubio, a Kolumbija tješi Venezuelu da ga ne traži i ne tuguje jer joj je bolje bez njega. Venezuelansko telekomunikacijsko regulatorno tijelo Conatel objavilo je da se “Venezuela” u sapunici opetovano veže uz spletke, vulgarnost i kriminal.

Venezuelanske vlasti shvaćaju sapunicu svojih susjeda ne samo kao psinu, nego i kao miniranje napora utrošenih u posljednje vrijeme da dvije susjedne države izglade odnose. Poboljšanje je uslijedilo u kolovozu, ubrzo nakon što je za kolumbijskog predsjednika izabran Juan Manuel Santos, javlja BBC.

Inače, Chavezov režim prije tri godine naredio je skidanje s programa “Simpsona” pod izlikom da nisu prikladni za jutarnji termin, a godinu kasnije i američkog crtića Famili Guy “jer je zagovarao pušenje marihuane”.

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar @veNLO
@veNLO
16:06 15.01.2011.

Umjesto zgražanja o nedemokratičnosti Chaveza, ajmo malo drugačije. Na primjer, da se sestre iz sapunice zovu Hrvatska i Bosna, a da se mala kujica zove Mala Jadranka. Kako bi to zvučalo? I da se mala Jadranka izgubi negdje u Sloveniji tražeći malog Pahora? Hm, i ne bi toliko loše,hehe.

Avatar trunchbull
trunchbull
16:53 15.01.2011.

Viva Fidel! Viva! Viva Raul! Viva! Viva Chavez! Viva Viva la Revolucion!

Avatar dovidovic
dovidovic
21:01 15.01.2011.

To je prikazivanje uvrjedljivo za psa. Chavez je perverzni diktator kojega treba što prije uklonit s vlasti i zatvorit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije