Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misterij
Povratak na članak

Chavez se pojavio na kubanskoj televiziji da pokaže kako je zdrav

Nove snimke prikazuju Chaveza koji djeluje jako dobro, odjeven u trenirku u bojama zastave Venezuele, te u živahnom razgovoru s kubanskim čelnikom Fidelom Castrom

Komentari 17

Avatar Sor@n
Sor@n
10:48 29.06.2011.

Kavez.

VL
OB
-obrisani-
10:44 29.06.2011.

viva la revolution....viva fidel...viva chaves.....

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
10:48 29.06.2011.

Viva Fidel! Viva Raul! Viva Chavez! Viva la Revolution!

VL
OD
oltar domovine
10:50 29.06.2011.

Chavez u kavez hehe i to zatvorski

VL
BC
BCA
10:50 29.06.2011.

Viva Che!

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
10:53 29.06.2011.

Hugo - amigo Partido es con tigo!

VL
Avatar trunchbull
trunchbull
10:54 29.06.2011.

Odoh i ja desetak dana u Venezuelu...

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
11:24 29.06.2011.

Svi smo mi Čavez!

VL
OB
-obrisani-
12:21 29.06.2011.

Ovaj veseli “dvojac bez kormilara“ bi bio prikladniji za neki TV show u kome bi kao Stadler i Waldorf u Muppetima komentirali na svoj način scjetske događaje, no i to je politika, ako su Kubancima i Venecuelancima dobri onda neka im je, svjetska politička scena bila bi do bola dosadna bez ovakvih likova uz pridruženog im gadafija, Berlusconia, Sarkozya, Zumu i još kojeg “koloritnog“ Afrikanca.

VL
ST
Stockholm
15:12 29.06.2011.

Drug Castro je vec totalno unistio svoju zemlju, a drug Chavez je na najboljem putu, da i on ponovi taj uspijeh kolege druga Castra. Uz sve obilje nafte, i komunisticnu demagogiju, ekonomija u Venezueli se ne popravlja, nego, obratno, stagnira ili ide nizbrdo ... Kriminalitet, za kojeg je drug Chavez rekao, da ce ga na brzaka unistiti, raste, i Venezula je uz Kolombiju, Juznu Afriku i Rusiju, zemlja gdje zivot covjeka najmanje vrijedi ...

VL
ST
Stockholm
16:24 29.06.2011.

Kockica - odlicno ono \"Ovaj veseli dvojac bez kormilara“ ...

VL
ST
Stockholm
22:04 29.06.2011.

Castro, i ako sam skolovan u katolickim skolama, i spasen od smrti poslije neuspjelog puca u Moncadi, kojeg ju Castro vodio, od biskupa iz Santiago de Chile, se poslije pobjede \"revolucije\" bacio na katolike i katolicki kler s pravom stalinistickom zestinom. Katolicki je kler poslat na preodgoj ... Jedan svijetski poznat primjer je 22 godina zatvora za katolickog pjesnika Armanda Valladaresa, koji je za jednu pjesmu dobio 10 godina zatvora, kazna je kasnije produzena za jos 10 godina, pa onda jos za 10 godina. Poslije 22 godine zatvora, Valladaresa je spasila molba francuskog predsjednika Mitteranda i bivseg revolucionara i prijatelja Che Guevare, Regisa Debraya ... Vatikan nije napravio nista i nisu poznati uzroci za takvo ponasanje Vatikana. No, ocito Castro izgublja svoju bitku, a katolicka je crkva u novom usponu i pobjedit ce bas kao u Poljskoj i drugim zemljama koje je komunizam usrecivao 50 godina ...

VL
ZI
zimkor
09:41 30.06.2011.

Ova dvojica kretena su dokaz da zlo postoji i vlada na nekim prostorima.Unistili su i osiromasili generacije vlastitog naroda .A sve u ime naroda stara komunisticka parola.

VL
PA
patria
09:52 30.06.2011.

Ono sto je napravio Castro od Kube je upravo i vise nego zalosno. Ta zemlja je dovedena u prilicno derutno stanje, na razinu bjednijih srednjoameričkih i uopće latinskoameričkih zemalja, a prije revolucije je bila prilično razvijena zemlja sa relativno jakim srednji slojem, naravno mjereno prema latinskoameričkim standardima, samo što je patila od loše uprave, rasprostranjene korupcije i socijalnih nejednakosti. Bilo je to prilično pogodno okruženje za jednoga marksističkog demagoga, koji je obećavao sve i svašta i koji je skrivao svoje pravo lice sve do trenutka kada je čvrsto ugrabio sve poluge vlasti, no onda je već bilo prekasno. Posljedice toga, bijeg najsposobnijeg djela stanovništva u SAD, izolacija od stranog kapitala kojega u susjedstvu ima u izobilju i totalni slom državno vođenog gospodarstva i infrastrukture, uz posljedično širenje društvenog nemorala, ta će država osjećati još dugi niz godina. Nažalost i Chavez je krenuo prilično sličnim stopama, samo što on za razliku od Kube ima gomilu nafte, koju iskorištava na takav način da cjelokupnu državu, pa i sam naftni sektor dovodi u dugoročno neodrživ položaj svojom parazitskom upravom.

VL
ST
Stockholm
10:06 30.06.2011.

Taj usamljeni i neuspjesni diktator, kojeg neki ovdje u VL tako vole i velicaju, bio je jedan od najljucih neprijatelja legalne borbe Hrvata za nezavisnost. Castro je stalno svom zestinom potpirao srpski zlocinacki rezim u njegovim \"naporima\" - ne zbog toga sto se taj rezim tada jos zaklinjao na nekakav socializam, nego zbog toga da se prkosi USA, koje su bile sve vise na strani Hrvata i Slovenaca.

VL
ST
Stockholm
10:08 30.06.2011.

\"Mi, Kubanci u Svedskoj, ... nas nekoliko tisuca, nasli smo gostoprimstvo u Svedskoj, kad su USA zbog prevelikog broja kubanskih bjegunaca privremeno nekoliko pritvorile vrata u USA. ... Samo godine 1995 doslo nas je oko 1000. ... Kuba uspjesno nastupa na olimpijskim igrama! Jel zbog toga Kuba demokraticna zemlja, gdje se moze slobodno i dobro zivjeti? Odgovor je jasan, NE, ne moze se kulisama sportskih uspjeha, nekoliko muzike i nekoliko ljecnika, zakriti istine. A istina je da Castro i dalje terorizira kubanski narod, potapa i utapa vlastiti narod na obalama i osudjuje 20 godisnje mladice na smrt pred streljackim vodovima! ... Kubanski rezim grijesi protiv osnovnih ljudskih prava, baca ljude u zatvore, baca radnike s posla, djeca se indoktrinira, susjedi spijuniraju susjede, sinovi oceve ...\" (Pedro Álvarez Peña, 2004)

VL
OB
-obrisani-
10:37 01.07.2011.

patria je napisao/la: Ono sto je napravio Castro od Kube je upravo i vise nego zalosno. i to napiše jedan hrvat...koj se borio da ne bude u jugo tamnici kuba je bila američka kolonija....sa skoro robovlasničkim sistemom,slabog ekonomskog, zdravstvenog ig i školskog sistema..... danas je to slobona zemlja...doduše malo siromašna ali sretna,bez glupih amera,bez rasizma i sa velikim školskim i zdravstvenim sistemom amerika joj neda da stane na noge....al neće doveka šerif vladati

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.