Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Banovina

Četvrta zima od potresa: Obnova se tek ove godine zahuktala, neki i dalje žive u kontejnerima

12.11.2023.
u 10:02

Ministarstvo graditeljstva nedavno je završilo javnu nabavu za 140 mobilnih energetski visokoučinkovitih kuća, koje su daleko bolje od kontejnera i koje će se sada podijeliti ljudima koji u kontejnerima uz svoje srušene kuće čekaju obnovu

Komentara 8

EJ
ejStef
10:16 12.11.2023.

Hm da, ovo gdje svi mi obnavljamo ljudima privatno vlasništvo ili im poklanjamo novo ide malo sporije, ali ide. Koristi se često u političke svrhe i dizanje medijske halabuke, a zapravo ne bi trebalo. Koliko god bilo teško, ljudi nisu na cesti, ne plaćaju smještaj i režije, a dobit će novu kuću ili stan.

LJ
ljudemisi
10:32 12.11.2023.

U svakom slučaju svi će biti bogatiji sa vrijednom imovinom, za razliku one koja je bila loša i malo vrijedna. Svi su imali krov nad glavom, zbrinuti od hrvatskog naroda. U najmanju ruku bilo bi pošteno da budu zahvalni ovom narodu i hrvatskoj vladi koja ih je zbrinula.

Avatar Mlijekoholičar
Mlijekoholičar
11:59 12.11.2023.

Sve u svemu, kad podvuku crtu, ova nesreća im se jako isplatila. Od poreznih obveznika dobit će na poklon ne samo nove, nego i energetski učinkovite kuće i u budućnosti jako uštediti na grijanju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije