Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEZIV ZLOČIN U SRBIJI

Četverostruko ubojstvo u Leskovcu: Sjekirom ubio oca, trudnu sestru, pomajku i njenu maloljetnu kćer?

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
10.05.2020.
u 18:27

Jedan od policajaca koji je ušao u kuću gdje se dogodila tragedija kazao je da je prizor bio jeziv

Četiri osobe, među kojima je bila i jedna trudnica, srpska policija pronašla je mrtve danas poslijepodne u obiteljskoj kući. Jedan od policajaca koji je ušao u kuću gdje se dogodila tragedija kazao je da je prizor bio jeziv.

Na mjestu zločina policija obavlja očevid, a istraga je u tijeku. Mediji prenose da je policija privela 22-godišnjeg mladića M.I. koji je živio s njima u kući, a koji je navodno sjekirom ubio oca, trudnu sestru, pomajku i njezinu maloljetnu kćer te sve priznao policiji. 

- Miran, pristojan čovjek, baš sam ga preksinoć vidio, ljubazno se javio. Sinoć sam čuo svađu u kući, ali nisam obraćao pažnju na to. Jutros sam primijetio da su im otvorena vrata kuće. Cijeli dan nitko nije izlazio. Kad smo vidjeli koliko su policajci bili potreseni kada su izašli iz kuće, sve nam je bilo jasno - ispričao je jedan od susjeda za Kurir

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Tomst
16:07 11.05.2020.

mandovska posla!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije