Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
draganić
Povratak na članak

Četvero ozlijeđenih u frontalnom sudaru na Staroj karlovačkoj

Stanari obližnjih kuća sumnjaju da se nesreća dogodila zbog izbjegavanja ležećih policajaca nedaleko od crkve svetog Antuna

Komentari 9

HR
hr76
10:48 19.10.2011.

Te uspornike, pogotovo ove Bandićeve treba maknuti sa cesta jer su opasni i razj... ti auto!

VL
CH
chemica
10:23 19.10.2011.

Ma hebali vas više ti ležeći policajci. Ako se radi o onim \"Bandićevim\", lik se može tako lijepo izvući na priču da su protuzakoniti...Divota jedna. U principu, ne znaš što je gore. Ako ih izbjegavaš, naletiš na vozilo iz suprotnog smjera, a ako staneš i polako pređeš preko njih, onda se \"javi\" bolesnik iza tebe kojem nije pravo zbog takvog zadržavanja, jer je automobil dobio na bingu ili od roditelja pa ga živo zaboli za moguću štetu. Dok netko ne pogine, mafija će nam i nadalje uništavati vozila i živce. A murija mudro šuti...Provjerena balkansko-ciganijska taktika čekanja.

VL
CH
chaos
10:59 19.10.2011.

Zaboli me za one koju umjesto ku... imaju trubu pa se s njom igraju u prometu. Ležeći su postavljeni da usporavaju promet i to je okay funkcija. Onaj tko pravovremeno uspori neće oštetiti svoj auto. Ako je stvarno krelac prešaoao na suprotnu traku da zaobiđe ležećeg onda mu doživotno oduzeti vozačku. Ljudi se ponašaju kao carevi ceste, skrive prometnu nesreću i onda su svi drugi krivi, a ne oni sami. Prekršio si pravila, snosiš posljedice. Znak da se to lakše provodi na malim ljudima, ali da li je ovima trebala ovolika materijalna šteta...nije!

VL
Avatar condor
condor
11:31 19.10.2011.

Ležeći policaci moraju biti postavljeni po cijeloj širini kolnika, a ne u obliku hupsera jer se tada mogu izbjegavati. i dolazi do nezgoda, kao što je i ova.

VL
CH
chemica
13:06 19.10.2011.

Ako \"uspornici\" ne odgovaraju dimenzijama predviđenim Pravilnikom o prometnim znakovima itd. onda NE smiju biti na cesti. Ako su ovi takvog \"tipa\" ( kao 90% njih u gradu Zagrebu) onda ih svaki vozač ima pravo zaobići kako si ne bi oštetio vozilo. Za to što je pri tom manevru došlo do nesreće je ipak najviše kriv onaj tko je nakalemio barikadu na cestu, a ipak nešto manje vozač koji je pokušao sačuvati vlastito vozilo od oštećenja. Na žalost, odgovornost sustava koji tolerira kršenje zakona ne postoji pa će svu krivnju snositi vozač, jedino ako si ne plati dobrog odvjetnika.

VL
UT
utvara73
14:16 19.10.2011.

Normalnom vozaču je dovoljno da vidi znak da je naseljeno mjesto a budali nesmeta ni živi zid, posjedovanje vozačke dozvole nije i posjedovanje dovoljnog vozačkog iskustva, trebale bi biti na mjestima gdje su ležeći policajci zadebljane poprečne crte i policijska kamera na svim kritičnim ulazima u naseljena mjesta a ima ih mnogo i za prekršitelje primjerene kazne pa netreba graditi zidove na cesti zbog nekoliko učestalih prekršiteljaa jer normalni vozači netrebaju imati dodatni stres prelazeći preko tih prepreka, samo strogim kaznama možemo zaštititi normalne vozače i ostale sudionike u prometu

VL
JO
Joc5
17:36 19.10.2011.

@chemica Koji je ovo d****am napisati da je kriv onaj koji je stavio ove uspornike. Kriva je ova budala koja ih je išla obilaziti. Sad si je auto fakat sačuvao za neko smetlište. Onda bi se i kod pretjecanja ua u nepreglednom zavoju kad se dogodi teška nesreća moglo reći da je kriv onaj što je napravio cestu a ne onaj i***t koji nema strpljenja čekati da dođe do preglednog dijela ceste. Na ovoj cesti ovi uspornici uopće nisu opasni za auto, znam jer se vozim ovuda. Često idem i ulicom Dragutina Golika u Zagrebu. Tamo isto vidim puno pametnjakovića koji zaobilaze one prave ležeće policajce jer je onaj parking uz cestu ponekad prazan. Ja uvijek usporim pred ležećim policajcima i prođe se bez ikakvih problema.

VL
JO
Joc5
17:52 19.10.2011.

@condor Ovi uspornici su postavljeni prije zebre na obadvije prometne trake. Nisu hupseri i široki su koliko i prometna traka. Al evo vidiš, pametnjakovići ipak zaobilaze.

VL
CH
chemica
20:42 19.10.2011.

Evo, imao sam i ja dva para \"protutenkovskih\" u kvartu. Usporiš pa prođeš \"bez ikakvih problema\". Tako je bilo donedavno. Možda su bedasti vozači mislili da prolaze \"bez ikakvih problema\", ali su zato stanari primijetili da im pucaju zidovi! Nakonn njihove pismene pritužbe, jedan par je maknut. Ako oštećuju kuće uz cestu, što onda tek ti \"neškodljivi uspornici\" čine automobilima? Ne ulazim u to kakav je tip instaliran na ovoj prometnici pa postoji mikroskopska mogućnost da spada u onih 10% koji smiju biti na cesti, ali ipak se ne bih previše pouzdao u mišljenje laika koji tvrdi da on nema nikakvih problema s prelaženjem istih. Ako se nekom tresu zidovi i zveckaju prozori...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.