Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U zatvorenom hotelu

Četiri dana zatočen u liftu, preživio zahvaljujući tečaju preživljavanja

lift (1)
Screenshot/YouTube
20.04.2013.
u 13:54

Zatočeni 58-godišnji upravitelj hotela mobilni telefon zaboravio je u uredu. Najprije je očajnički vikao dozivajući upomoć, a potom se neuspješno pokušao iz lifta izvući preko otvora na stropu

Nije mogao ni slutiti da će mu tečaj preživljavanja koji je prošao u sklopu vojne obuke zaista jednom spasiti život. Švedski hotelijer ostao je zatočen u hotelskom liftu puna četiri dana i tehnika preživljavanja koju je naučio spasila mu je život, izvijestila je policija iz Bad Gasteina blizu Salzburga.

Zatočeni 58-godišnji upravitelj hotela mobilni telefon zaboravio je u uredu. Najprije je očajnički vikao dozivajući upomoć, a potom se neuspješno pokušao iz lifta izvući preko otvora na stropu. Njegov prijatelj, dostavljač kruha, primjetio je da nešto nije u redu kada je ispred hotelskih vrata vidio hrpu neotvorene pošte te je sa svojim ključem otvorio vrata hotela koji je nakon završetka skijaške sezone bio zatvoren do početka proljetne sezone.  Dostavljač je čuo jecaje i zapomaganje iz lifta te je pomogao svom prijatelju pozvavši vatrogasce koji su otvorili vrata lifta i pustili upravitelja vani, javlja LFpress

>>Zatočeni na kruzeru: 4200 putnika na kruhu i luku već četvrti dan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije