Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
propisivanje kazni
Povratak na članak

Čemu poziv na zabranu simbola NDH, i sad su zabranjeni!?

Sve dvojbe koje se s vremena na vrijeme pojavljuju stvar su prosudbe sudova

Komentari 10

VA
vadis1
17:07 26.04.2020.

Nebi smjelo biti nikakvog " ali" sto se tice NDH osim zelje hrvatskog naroda za svojom drzavom. Posebice poslije gorkog iskustva s kraljevinom Jugoslavijom i velikosrpske megalomanije. Nazalost Ustase su pocinili velike zlocine, to se ne moze pravdat..

VL
Avatar film
film
10:05 26.04.2020.

ako zabrane nabavljam crnu majicu....

VL
SN
Snowman
10:20 26.04.2020.

a ja sam skoro siguran da to Plenkovic nece uraditi, inace mu je to zadnji mandat kao sef vlade. I koji k.... letite u taj Jasenovac, po tom pitanju je vec sve receno,mozda cak i vise. Napravite konacno tu lustaciju da se zna tko je tko, ili vas je strah ?????

VL
Avatar dr.pedersen
dr.pedersen
21:42 25.04.2020.

Pozdrav Za dom spremni nije zabranjen, to je legalan i legitiman pozdrav kojeg svi Hrvati s ponosom koriste. Ne računam na udb-ašku nejač i prodavače usisavača.

VL
KO
Kokoiduhovi
09:41 26.04.2020.

Da, zabranjeni su, kao i ustaški pozdrav zds. Ipak, samo treba pogledati razne derneke, urlikavce i vidjeti koliko često se izgovara, kako se nosi odjeća sa nekim znakovljem....i Ovoj Vladi i vlasti to očito paše. Tako dobiju glasove i onihonih koji dalje od te ikonografije ne znaju ni slova ni djela.

VL
Avatar KimberlyAI98
KimberlyAI98
22:30 25.04.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k︆­i︆­s︆­s︆­i︆­a︆­.︆­c︆­l︆­u︆­b

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.