Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen razbojnik

Čekićem provalio starici u kuću pa joj uz prijetnju replikom pištolja ukrao 132 eura

Ilustracija
Sanjin Strukic/PIXSELL
13.01.2023.
u 14:16

Tijekom kriminalističkog istraživanja je temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku pretraženo prebivalište i osobni automobil osumnjičenika kojom prilikom je pronađena odjeća u koju je bio odjeven kao i replika pištolja te čekić.

U Službi kriminalističke policije dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom osumnjičenim za razbojništvo. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni u noći 2. prosinca 2022.g. u mjestu Jezera, prvo uz uporabu čekića provalio u obiteljsku kuću 73-godišnjakinje, nakon čega joj je replikom pištolja zaprijetio i zatražio da mu preda novac. Kako je osumnjičeni bio ustrajan u svom naumu oštećena mu je predala iznos od 132 eura nakon čega je uspjela pobjeći iz kuće dok se počinitelj udaljio - istakli su iz šibenske policije.

Tijekom kriminalističkog istraživanja je temeljem Naloga Županijskog suda u Šibeniku pretraženo prebivalište i osobni automobil osumnjičenika kojom prilikom je pronađena odjeća u koju je bio odjeven kao i replika pištolja te čekić. Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Komentara 1

ZU
Zujim
23:41 13.01.2023.

Nije joj ukrao novac vec joj ga je oteo, da joj je ukrao, ona to ne bi niti znala, bar ne odmah.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije