Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kuba slavi papu franju
Povratak na članak

Čekao se prirodni odlazak braće Castro, ali je povijest požurio Južnoamerikanac

Korak su učinili veleposlanici. Plemenit je vaš posao, vrlo plemenit

Komentari 10

Avatar viki_nuland
viki_nuland
22:41 21.12.2014.

Sasvim slucajno je nedavno Kuba u blizini svoje sjeverne obale otkrila nalazista nafte i plina (pretpostavlja se izmedju 8 i 12 milijardi barela nafte). Velika "ljubav" prema Kubi se naglo probudila. Radi se o cistoj slucajnosti.

VL
Avatar Getrib
Getrib
22:30 20.12.2014.

Diplomatski potez da bi razveselili Rusiju.

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
08:40 21.12.2014.

da se zabranila mrkva, slavila bi se mrkva. kao malo dijete, što mu ne daš, to mu je privlačno

VL
PL
plotto
23:29 20.12.2014.

Nije papa Franjo bio presudan,nego ruske aktivnosti oko Kube i ponovno korištenje radarske baze u Lourdesu za navođenje ruskih strateških bombardera. Uostalom,Rusi su Kubi nedavno otpisali 35 milijardi usd duga.Mislite li da bi nosonje sa Wall Streeta oprostili i jedann cent ?? Hahaha,dogorilo im do guzice,a 50 godina sankcija su na kraju izolirale SAD,a ne Kubu.

VL
Avatar primjedba
primjedba
22:01 20.12.2014.

koja skvadra... papa Franjo, Barack Obama, Dalai Lama, Raul i Fidel Castro. tri katolika, jedan budist i jedan musliman. kuda ode ovaj svijet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.