Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Optužen
Povratak na članak

Čekao ga satima pa u njega ispalio pet hitaca i ubio ga

Mirka Marića se tereti da je 7. svibnja ove godine iz revolvera ispalio pet hitaca u Stipana Ivića koji je preminuo 15. svibnja od zadobivenih ozljeda.

Komentari 3

SC
schwertransport
18:19 04.10.2017.

Tko tu ima 38g Jesul slike stvarne

VL
AR
Armagedon
20:10 04.10.2017.

Da čovjek loše izgleda, ali ovaj što ga je ubio mora da mu je nešto gadno napravio kad je čovjek odlučio odrobijati ga.....dogorilo do nokata , donio je odluku riješio ga i otišao se prijaviti.......morao je postojati neki debeli razlog

VL
BD
bozidar.dolenec
12:15 05.10.2017.

Odlično tako treba sa svim govnarima koje štiti DORH i policija a ponajprije one koji guraju nos u tuđe dvorište gde im nije mesto.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.