Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U HRVATSKOJ

Međimurski Stožer predlaže: Svadbe s najviše 50 uzvanika i najkasnije do dva sata

Ilustracija
Foto: Ilustracija/Pixabay
1/5
09.10.2020.
u 15:49

U Hrvatskoj je zabilježeno 19.446 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 313 preminulo

Broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj ukupno je 2.438, među njima je 385 pacijenta na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 28 pacijenata. Od 25. veljače 2020., kada je zabilježen prvi slučaj zaraze u Hrvatskoj, do danas ukupno je zabilježeno 19.446 osoba zaraženih novim koronavirusom, od kojih je 313 preminulo, ukupno se oporavilo 16.695 osoba.

Lista se strelicama na dnu

15:45 - Stožer civilne zaštite Međimurske županije predložio je Nacionalnom stožeru donošenje nekoliko mjera nakon što je zabilježeno čak 99 aktivnih slučajeva zaraze.

Međimurje bilježi najgori tjedan od izbijanja pandemije, a do eskalacije je dovela svadba u rujnu. Uz obvezu korištenja zaštitnih ili medicinskih maski u svim javnim zatvorenim prostorima, Stožer predlaže da se broj gostiju na svadbama i drugom proslavama ograniči na 50, i da svadbena slavlja traju najdulje do dva sata iza ponoći.

Na svim javnim događanjima, priredbama, manifestacijama u zatvorenim prostorima može biti prisutno najviše do 500 osoba, i to samo u slučaju ako su sjedeća mjesta međusobno udaljena netar i pol, uz obvezno evidentiranje svih prisutnih. Predlaže se i preporuka starijim osobama da izbjegavaju sva javna okupljanja u zatvorenom prostoru i da ograniče korištenje javnog prijevoza u vrijeme jutarnjih i popodnevnih gužvi. 

14:00 - Prema informacijama iz Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, u zadnjih 24 sata, novozaraženo je 20 osoba COVIDOM-19, što je najviše od kad je epidemije koronavirusa. Osim toga, jedna ženska osoba (1960. godište), koja je bila na respiratoru u KBC-u Osijek je preminula.

Prema riječima načelnika Stožera civilne zaštite Virovitičko-podravske županije, Marija Klementa, a uslijed velikog broja inficiranih, od kojih velik dio novozaraženih dolazi sa svadbenih svečanosti, „ako se situacija ne popravi, te ako ne bude pridržavanih epidemioloških mjera, razmotrit će se i mogućnost zabrane svadbenih svečanosti na našem području“.

13:57 - U posljednja 24 sata u Krapinsko-zagorskoj županiji potvrđeno je 25 novooboljelih od covida-19, rekao je načelnik Županijskog stožera Civilne zaštite Anđelko Ferek Jambrek te dodao da od Nacionalnog stožera među ostalim traže da se broj uzvanika u svatovima ograniči na 50.

Ferek Jambrek istaknuo je na konferenciji za novinare kako će prijedloge odluka sa sjednice Stožera, koje bi za područje Krapinsko-zagorske županije vrijedile 14 dana, poslati Nacionalnom stožeru. Dodao je kako su odluke „možda malo oštrije” od županija u okruženju, ali su potrebne s obzirom na broj pozitivnih.

Tako je zatraženo da se sve trenutačne mjere produže do 31. listopada te da se svadbene svečanosti u sljedećih 14 dana ograniče na najviše 50 uzvanika. Stožer traži i da se privatni skupovi ograniče na 20 osoba, a javne proslave i događaji na 50, te da nakon pokopa ne bude karmina.

Traži i da svi vjerski skupovi budu ograničeni na 50 osoba. Ferek Jambrek je istaknuo kako spomenute mjere vrijede za događaje u zatvorenim prostorima, a za one na otvorenome vrijede mjere i preporuke Nacionalnog stožera.

GALERIJA U Hrvatskoj 457 novozaraženih, od toga u Zagrebu čak 161 novi slučaj

Ilustracija
1/9

13:54 - U posljednjih 24 sata je u Karlovačkoj županiji 29 novih novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2. Od ukupno pozitivnih osoba njih osamnaest su korisnici Doma za starije i nemoćne osobe, od kojih je jedna osoba umrla. Od ostalih jedanaest pozitivnih osoba njih 6 je iz Karlovca, 2 osobe iz Kamanja, 1 iz Slunja, 1 iz Duge Rese i 1 iz Ogulina.

Ukupno je do sada u Karlovačkoj županiji oboljelo 438 osoba.

U OB Karlovac je hospitalizirano 26 osoba (16 štićenika doma za starije i nemoćne).

13:34 - Koronavirusom je zaražena jedna djelatnica kabineta osječko-baranjskog župana Ivana Anušića, a za troje djelatnika kabineta župana određena je samoizolacija, izvijestio je u petak županijski Stožer civilne zaštite.

"Od 33 novopozitivne osobe u Županiji, u posljednja 24 sata, jedna je djelatnica kabineta župana, a za još troje djelatnika kabineta župana epidemiolozi su odredili mjeru samoizolacije", izjavio je novinarima načelnik Stožera dožupan Petar Lagator.

Ističe kako, po procjeni epidemiologa, veći broj djelatnika za samoizolaciju nije bio potreban jer je oboljela djelatnica cijelo vrijeme rada u uredu nosila zaštitnu masku.

13:23 - Još četiri razreda OŠ Eugena Kumičića u Velikoj Gorici su od danas u samoizolaciji. Ukupno je u samoizolaciji sedam razreda navedene škole.

Od danas je u samoizolaciji i jedan razred OŠ Šćitarjevo.

13:07 - U posljednja 24 sata u Varaždinskoj županiji testirano je 200 uzoraka, evidentirano je 19 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a jedna osoba je hospitalizirana.

Povećanje broja novozaraženih nije, napominju u Stožeru, povezano s intenzitetom testiranja. U 13 slučajeva se radi o bliskim kontaktima prethodno oboljelih unutar obitelji i radnog okruženja, a kod šest slučajeva je izvor zaraze zasad  nepoznat. - Prilikom epidemiološke obrade ponavlja se situacija da novooboljeli izostave navesti sve osobe s kojima su bili u bliskom kontaktu, a koje se stoga ne stavljaju u mjeru samoizolacije i ostvaruju nove kontakte prije nego se kod njih pojave simptomi. To znatno otežava i produljuje epidemiološku obradu i rezultira prijenosom zaraze u druge kolektive. Upozoravamo još jednom na važnost pridavanja pozornosti na osobe s kojima ste u bliskom kontaktu, te da taj broj pokušavate svesti samo na najnužniji - rekao je načelnik Stožera civilne zaštite Varaždinske županije Robert Vugrin. Zbog COVID-19 pozitivnih osoba u mjeru samoizolacije stavljena su četiri razreda u trima osnovnoškolskim ustanovama na području Varaždinske županije.

U Općoj bolnici Varaždin obolio je jedan nezdravstveni djelatnik za kojeg je epidemiološka obrada još u tijeku, a dosad uzeti i testirani brisevi ne ukazuju na širenje zaraze unutar bolničkog sustava.

13:05 - U protekla 24 sata u Međimurskoj županiji zabilježeno je 15 novooboljelih osoba. Dosad je testirano 8246 osoba. Trenutno je 99 aktivnih slučajeva. Od toga, 20 osoba je nepoznate epidemiološke anamneze.  U samoizolaciji se nalaze 672 osobe.

Hospitalizirano je šest oboljelih i nitko nije na respiratoru.

U obrazovnim ustanovama dva su pozitivna učenika, po jedan u osnovnoj i srednjoj školi. U osnovnim školama nema pozitivnih učitelja i nastavnika, a u srednjoj školi dva su profesora pozitivna koronavirus. 

- U Međimurskoj županiji od početka epidemije u veljači ove godine nije zabilježen niti jedan smrtni slučaj osobe pozitivne na COVID-19 virus, kao ni prodor u zdravstveni ili sustav skrbi o starijima i nemoćnim osobama, po čemu je Međimurska županija jedinstvena u Hrvatskoj - kažu u Stožeru. Povećanje broja osoba pozitivnih na COVID-19 virus u posljednja dva tjedna direktno i indirektno je povezano sa svadbenom svečanošću u rujnu.

12:09 - S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 4 su novooboljele osobe od COVID-19. 

Tri oboljele osobe su s područja Gospića, te jedna s područja Perušića. U tijeku je epidemiološka obrada kontakata oboljelih osoba.

Ukupno su oboljele 244 osobe od COVID-19 s područja Ličko-senjske županije od čega je 67 aktivnih slučaja, 175 osoba je izliječeno te dvije osobe preminule. 

U protekla 24 sata testirane su 33 osobe. Pod aktivnim nadzorom/mjerom samoizolacije je 265 osoba. Policijski službenici PU ličko-senjske obavili su provjere poštivanja izrečenih mjera samoizolacije "COVID 19" kojom prilikom nije utvrđeno kršenje/nepoštivanje izrečenih mjera.

12:05 - U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije dvije osobe su oboljele od COVID-19 infekcije; jedna s prebivalištem na području Ervenika, dok druga povremeno boravi na području naše županije, a prebivalište joj je u drugoj županiji. 

Trenutno je devet aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. Četiri osobe se liječe na odjelu infektologije šibenske bolnice. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. 

U posljednja 24 sata uzorkovana su 94 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno su 64 osobe. 

10:49 - Tijekom posljednja 24 sata Klinički bolnički centar Osijek i Zavod za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije testirali su ukupno 385 pristiglih uzoraka od kojih su 33 bila pozitivna na koronavirus. 17 osoba je sa šireg područja Osijeka, 10 sa šireg područja Đakova, tri iz Općine Đakovačka Satnica te po jedna osoba iz Našica, Općina Antunovac i Drenje.

Među testiranima su i korisnici i djelatnici Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir i njihovi su nalazi negativni na koronavirus, u tijeku je testiranje korisnika i djelatnika Doma za starije i nemoćne osobe Osijek.

U KBC-u Osijek hospitalizirano je 35 osoba od kojih se šest nalazi na respiratoru.

U protekla 24 sata 270 kontakata novozaraženih osoba je stavljeno u samoizolaciju te se sveukupno u samoizolaciji na području naše županije nalazi 901 osoba. Policija je samoinicijativno provjeravala osobe u samoizolaciji i kod 46 provjerenih osoba, nije utvrđeno kršenje mjere samoizolacije.

10:43 - U zadnja 24 sata na području Brodsko-posavske županije zabilježeno je pet (5) novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2. Broj zaraženih osoba prema prebivalištu (grad/općina): grad Slavonski Brod (2), grad Nova Gradiška (1), općina Staro Petrovo Selo (1) i općina Oriovac (1).

Ukupan broj zaraženih osoba s prebivalištem na području Brodsko-posavske županije od početka epidemije tako sada iznosi 666, dok je broj aktivnih slučajeva 28 (1 više nego prethodni dan). Hospitalizirano je 7 osoba (2 osobe manje nego prethodni dan) od čega je jedna hospitalizirana osoba na respiratoru. Pod mjerom samoizolacije trenutno se na području Brodsko-posavske županije nalazi ukupno 260 osoba (13 osoba više nego prethodni dan).

10:39 - U Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 14 je novih slučajeva zaraze. Osam novooboljelih osoba s područja je grada Bjelovara, po dvije novozaražene osobe s područja su grada Daruvara i općine Đulovac, a po jedna novozaražena osoba s područja je općine Dežanovac i Nova Rača.

Sedam novih slučajeva zaraze koronavirusom vezano je uz jedan privatni dom za starije osobe u Bjelovaru u kojem je već bilo pozitivnih osoba na COVID-19. Među novooboljelim osobama 4 su korisnika doma za starije osobe i 3 zaposlenika.

Jedan novi slučaj zaraze koronavirusom pojavio se u još jednom domu za starije osobe na području grada Bjelovara i u tijeku je daljnja epidemiološka obrada.

Trenutno je u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji 59 aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom.

VIDEO Mogu li se simptomi koronavirusa pojaviti i odmah nestati

10:36 - Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije na području Zagrebačke županije od početka pandemije do petka, 9.10.2020. do 10:00 sati evidentirano je 989 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, izliječeno je 613 osoba, a 17 ih je preminulo. Trenutno je aktivno 359 slučajeva.

U odnosu na podatke od jučer oboljele su 53 osobe (5 Grad Samobor, 1 Grad Zaprešić, 1 Grad Jastrebarsko, 5 Grad Velika Gorica, 3 Grad Ivanić-Grad, 14 Grad Dugo Selo, 4 Grad Vrbovec, 3 Grad Sveti Ivan Zelina, 1 Općina Brdovec, 1 Općina Bistra, 1 Općina Luka, 1 Općina Klinča Sela, 1 Općina Stupnik, 1 Općina Kloštar Ivanić, 1 Općina Križ, 3 Općina Brckovljani, 6 Općina Rugvica, 1 Općina Farkaševac), a izliječene su 3 osobe.

Od 53 novooboljelih osoba 22 su kontakti prethodno oboljelih, 1 slučaj je povezan s privatnom proslavom, 1 slučaj je povezan s boravkom u inozemstvu, dok je za 29 slučajeva nejasna epidemiološka anamneza. Samoizolacija je propisana za još 236 osoba.

10:34 - U Vukovarsko-srijemskoj županiji, prema podacima pristiglim do 8:00 sati, u posljednja 24 sata je 29 novih pozitivnih osoba na COVID-19 (11 osoba iz Vinkovaca, 1 iz Vukovara, 3 iz Ivankova, 2 iz Starih Jankovaca, 1 iz Lovasa, 1 iz Županje, 3 iz Starih Mikanovaca, 1 iz Rokovaca, 3 iz Nuštra, 1 iz Antina, 1 iz Vođinaca i 1 iz Iloka). Preminulih osoba nema.

Od početka epidemije, ukupan broj oboljelih osoba je 1030,  od kojih je 849 osoba izliječeno, a ukupno je 18  preminulih osoba. Trenutno je u županiji 10 osoba hospitalizirano zbog COVID-19 bolesti. U protekla 24 sata testirano je 125 osoba, te je ukupno testiranih do sada na području županije 12946. U samoizolaciji na području županije je 762 osobe. 

Od ukupnog broja pozitivnih na COVID-19 u Vukovarsko-srijemskoj županiji je pozitivno 18 radnika iz sustava zdravstva (4 liječnika, 11 medicinskih sestara/tehničara, 2 druga zdravstvena radnika i 1 nezdravstveni radnik). U samoizolaciji iz sustava zdravstva je 42 radnika (3 liječnika, 30 medicinskih sestara/tehničara, 6 drugih zdravstvenih radnika i 3 nezdravstvena radnika). Iz sustava obrazovanja ukupno je obolio 1 nastavnik i 27 učenika. U samoizolaciji se nalazi 11 nastavnika i 308 učenika.

10:31 - U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 14 novih slučajeva zaraze koronavirusom. Riječ je o šest muških i jednoj ženskoj osobi iz Dubrovnika (pet muških osoba ima utvrđenu epidemiološku vezu), dvije muške i jednoj ženskoj osobi iz Župe dubrovačke (utvrđena ep. veza), jednoj muškoj osobi iz Konavala i Metkovića (za obje utvrđena ep. veza), jednoj ženskoj osobi iz Vela Luke te jednoj muškoj osobi koja nema prebivalište na području županije.

Izliječeno je šest osoba: tri iz Dubrovnika te po jedna osoba iz Metkovića, Slivnog i Kule Norinske.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 12 osoba pozitivnih na koronavirus. Od početka pandemije analizirano je 15 735 uzoraka.

U samoizolaciji su 483 osobe, a u posljednja 24 sata nije zabilježeno kršenje mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 83 slučaja kršenja samoizolacije.

U posljednja 24 sata od posljedica COVID-19 preminula je jedna muška osoba iz Župe dubrovačke (1960. godište).

10:26 - U Istri je u protekla 24 sata potvrđen jedan slučaj zaraze koronavirusom, a riječ je o učeniku srednje škole iz Pule zbog čega je u mjere samoizolacije trenutno stavljeno 19 osoba odnosno 18 učenika i jedan djelatnik škole, izvijestio je u petak istarski Stožer civilne zaštite.

"Tijekom protekla 24 sata u Zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 167 uzoraka briseva na COVID-19, od toga 78 za administrativne potrebe, od kojih je potvrđena jedna pozitivna osoba. Radi se o učeniku srednje škole iz Pule, u tijeku je epidemiološka obrada, provođenje protuepidemijskih mjera i dekontaminacija prostora", naveo je načelnik županijskog Stožera civilne zaštite Dino Kozlevac. Dodao je kako je zbog toga u mjere samoizolacije trenutno stavljeno 19 osoba i to 18 učenika i jedan djelatnik škole. Neslužbeno se doznaje kako se radi o učeniku Strukovne srednje škole u Puli. 

Osim toga, koronavirus je utvrđen i kod jednog studenta u dolasku s područja Krapinsko-zagorske županije a koji studira na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Zbog tog slučaja provedene su protuepidemijske mjere i u samoizolaciju je stavljeno 19 osoba i to studenti i profesori. S obzirom na to da se radi o studentima koji borave u Studentskom domu oni će tijekom dana otputovati kući.

Prema podacima županijskog Stožera civilne zaštite u mjerama samoizolacije je i 35 osoba iz rukometnog kluba Rudar iz Labina čija je momčad u nedjelju igrala protiv Karlovca u čijim su redovima, ispostavilo se, igrala dvojica igrača pozitivni na COVID-19. Zbog epidemioloških mjera cijela seniorska momčadi RK Rudar iz Labina i osoblje uključeno u organizaciju utakmice su u samoizolaciji. Zasad niti jedan igrač, član stručnog stožera ni osoba uključena u organizaciju utakmice labinskog kluba nema simptome i nije pozitivna na koronavirus. U međuvremenu provedene su protuepidemijske mjere i dekontaminacija prostora.

Tijekom četvrtka u Istri je izliječena jedna osoba,  trenutno je deset aktivnih COVID-19 pozitivnih osoba dok se u mjerama samoizolacije nalazi 122 osobe. 

10:12 - Žena (81) iz ilegalnog doma za starije u Podravini preminula je u koprivničkoj bolnici od posljedica infekcije koronavirusom.

Kako je u petak otkrio Županijski stožer, korisnica doma bila je kronični bolesnik sa značajnim komorbiditetima.

U protekla 24 sata potvrđeno je pet novih slučaja zaraze. Riječ je o osobama mlađe i srednje životne dobi iz opće populacije s koprivničkog, križevačkog i đurđevačkog područja. 

“Na području Koprivničko-križevačke županije trenutno je aktivno 49 slučajeva, a na bolničkom liječenju je ukupno 26 osoba. Od početka epidemije na području županije zabilježeno je ukupno 269  slučajeva bolesti Covid-19,  a u samoizolaciji je ovog časa 148  osoba”, ističu u Županijskom stožeru.

VIDEO Od sljedećeg tjedna maske će biti obavezne u zatvorenim prostorima. Capak: “Pokušat ćemo izbjeći karantenu!”

10:09 - Na području Zadarske županije 7 je novooboljelih osoba od koronavirusa, 5 sa područja Grada Zadra i 2 sa područja općine Privlaka. Među novooboljelima 5 je ženskih i 2 muške osobe. Tijekom jučerašnjeg dana testiran je 181 uzorak, pod aktivnim nadzorom je 279 stanovnika, a istekao je za njih 7680. Na današnji dan na području naše županije imamo 88 aktivnih slučajeva, 44 muške i 44 ženske osobe. U Općoj bolnici Zadar na svim COVID odjelima hospitalizirano je 13 bolesnika od kojih je jedan na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu na moru  liječi se 4 pacijenta oboljela od COVID-a 19 - istakli su iz stožera.

10:01 - Nacionalni stožer civilne zaštite izvijesti je o 457 novih slučajeva zaraze. Više pročitajte ovdje

09:51 - Prema izvješću Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, od ukupno 370 obrađenih testova danas je 51 novooboljela osoba s područja Splitsko-dalmatinske županije pozitivna na COVID infekciju i to iz Splita 20, Imotskog 3, Makarske 1, Omiša 4, Sinja 6, Solina 3, Trilja 3, Trogira 4, Hrvaca 3, Jelse 1, Muća 1, Podstrane 1 i Runovića 1 osoba.
Uz 51 novooboljelu osobu s područja SDŽ još su 2 strana državljana pozitivna na COVID infekciju.

Od ukupnog broja novooboljelih 23 osobe su kontakti dok se ostali epidemiološki obrađuju. Ukupno 1134 osobe nalaze se u samoizolaciji.

Na bolničkom liječenju nalazi se 37 COVID pozitivnih osoba u KBC-u Split dok se 2 osobe nalaze na respiratoru.

09:24 - U Primorsko-goranskoj županiji u posljednja 24 pozitivan nalaz na koronavirus potvrđen je kod 17 osoba, a 14 osoba je ozdravilo. Na današnji dan na području Županije aktivna su 122 slučaja Covid 19.

08:58 - Na današnji dan u Sisačko-moslavačkoj županiji, trinaest je novooboljelih osoba od zarazne bolesti COVID-19. Riječ je o deset osoba s područja grada Siska, jednoj osobi s područja grada Petrinje, jednoj osobi s područja grada Kutine te jednoj osobi s područja grada Popovače.

08:22 - Danas imamo 161 novooboljelog u Gradu Zagrebu, izjavio je u emisiji "U mreži Prvog" ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Andrija Štampar" Zvonimir Šostar. Više pročitajte ovdje

08:14 - U Požeško-slavonskoj županiji trenutno je aktivno 64 slučajeva zaraze korona virusom (COVID-19), 53 osoba nalazi se u kućnoj izolaciji, a 11 osoba je hospitalizirano. U samoizolaciji se nalazi 317 osoba, a ukupno je testirano 10027 osoba. Na posljednjem testiranju obrađeno je 77 uzoraka, od kojih je 10 pozitivnih. Tijekom dana će se nastaviti s testiranjem kontakata zaraženih osoba kao i svih suspektnih osoba.

Posjete i ulazak u socijalne ustanove kao što su domovi za stare i nemoćne, do daljnjega su ukinute, domovi zdravlja funkcioniraju tako da će se obavljati mjerenje temperature i dezinficiranje na ulazu, za sve ostale slučajeve postoje obiteljski liječnici te se svakako apelira na građane da odgode manje važne preglede, poručuju iz Stožera. 

07:45 - "Primijetili smo da prilikom radnih aktivnosti dolazi do povećanje broja oboljelih, pa smo došli do toga da uvedemo i nošenje maski u ostalim zatvorenim dijelovima, ali i na otvorenom prostoru. Apsolutno su to red ispred pošte, bankomata, grupiranje na autobusnim stajalištima. No nitko to ne može kontrolirati. Potrebno je apelirati na osobnu odgovornost i znati da je ovo opasna bolest koja može završiti sa zdravstvenim teškoćama", kazao je jučer ministar Vili Beroš nakon sastanka Nacionalnog stožera i Stožera civilne zaštite grada Zagreba. 

Davor Božinović tom je prilikom najavio da će se danas održati sastanak vezan uz blagdan Svih svetih i organizaciju prijevoza kako bi se pripremile preporuke koje će biti provedive u praksi s ciljem sprječavanja širenje zaraze i zaštite zdravlje građana, kao i poseban sastanak sa zapovjednicima postrojbi civilne zaštite opće namjene gradskih četvrti Grada Zagreba s ciljem unapređenja rada i međusobne koordinacije. 

Komentara 12

ČE
Čedolovac
11:09 09.10.2020.

Ajte u krasan kurac više s tim prenosenjem vjesti svake minute.. Prenosite malo koliko je ljudi umrlo od droge, alkohola, karcinoma,.. Ljudi su gladni, siromašni.. Koliko djece danas ima bez roditelja u domovima(logorima)? Koliko ljudi moze prezivjet od place kadd plati sve račune? Koliko je beskucnika? Te brojke bacajte svaki dan iz minute u minutu ako vam je stalo.. Jebla vas korona!

SN
snicl
10:53 09.10.2020.

Zdrav razum opada, jer da ne opada ne bi se tako loše nosili s jednim relativno banalnim problemom infektivnih bolesti kakvih je u prošlosti bilo daleko gorih", zaključio je Radman. To vam I potvrduju komentari zagovornika golih otoka i obracunavanja nasiljem s neistomisljenicima!!2020.

BE
bezvrijedanyugodinar
13:37 09.10.2020.

Zašto neke županije ne objavljuju iz kojeg su grada i mjesta oboljeli? Ako trebaš ići ta mjesta, više ćeš biti oprezan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije