Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zakon na djelu
Povratak na članak

Čeka se misteriozni vlasnik ustrijeljenog psa pronađenog u Malunju u okolici Jastrebarskog

Stanovnike Jastrebarskog zanima tko je vlasnik psa za čije su zbrinjavanje u skloništu upravo oni dali novac, no Grad Jastrebarsko po svemu sudeći tu informaciju ne zna

Komentari 2

Avatar Asterix
Asterix
23:54 19.03.2019.

Najviše mi se gade ljudi koji se iživljavaju na slabijem od sebe, nebitno čovjek ili životinja.

VL
FS
fengshui.savjetovanje
23:40 19.03.2019.

Stiže vlasnik, sav se napalio da plati račune... 250 kn čip i cjepivo mu nije bilo interesantno, ali par tisućica će rado platiti. Tko zna ima li rok, danas se vjerovatno tresao od uzbuđenja pa nije stigao u uredovno vrijeme, kao ni mnogi prije, ono dok su psi u Pokupskom Cerju imali rok (ili prehladu, i to je tamo bila smrtonosna bolest) , ali ovoga će spasiti, "duše drage". Promijenili su se, jeste li vidjeli? Ja sam oduševljena. Bez zajebancije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.