Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odvjetnici

Čedo Prodanović: Žalit ćemo se, ima stvari koje nam idu u korist

sanader (1)
Željko Lukunić/Pixsell
20.11.2012.
u 12:26

Na pitanje novinara kako se Ivo Sanader osjeća odgovorio je: – A kako bi se mogao osjećati čovjek koji je upravo osuđen na 10 godina zatvora?

Odvjetnik Ive Sanader Čedo Prodanović kratko je nakon presude komentirao kako postoje stvari koje Ivi Sanaderu idu u korist, ali da o tome u usmenom obrazloženju suca Turudića ništa nismo čuli.

– To se posebno odnosi na raspolaganje novcem koji je bio na računu gospodina Ježića, kazao je Prodanović.

Najavio je žalbu na presudu, a na pitanje novinara kako se Ivo Sanader osjeća odgovorio je: – A kako bi se mogao osjećati čovjek koji je upravo osuđen na 10 godina zatvora?

Dvadesetak građana okupljenih ispred sudnice Sanaderovim braniteljima dovikivali su: – Đavolji odvjetnici, gdje su vam sada osmjesi na licima?!

>>Sanaderu deset godina, stigao u remetinečki zatvor!

Komentara 13

DO
Domi
12:57 20.11.2012.

Publiko ispred suda! Zalud vam etiketirati "đavolje odvjetnike". Oni će ionako reći da im je zastupanje lopova (generalno) u opisu radnog mjesta. A usput, naplatit će si debele honorare iz preostalog novca koji je Sanader ukrao!

IP
ivan panda
15:15 20.11.2012.

Dom opakih propasti će, a šator će pravednikov procvasti. Mudar se boji i od zla se uklanja, a bezuman se raspaljuje i bez straha je.

DU
Deleted user
12:37 20.11.2012.

Da mi je znati kaj je u glavama ovih bedaka koji se deru ispred suda - zar misle da ce zivjeti bolje od ovog trenutka, misle li da ce od deranja platiti rezije koje ce Linic od 1. sijecnja podignuti nakon sto im smanji place? Tu se vesele zbog nekih 70 milijuna kuna a za to vrijeme Mate Granic, Hrvoje Sarinic, Ivica Mudrinic i stala bagra veselo trljaju rucice i kupaju se u lovi. Samo naprijed drekavci, derite se i dalje :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije