Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Horor u Clevelandu

Castro je tukao, izgladnjivao i silovao djevojke u kući!

Ariel Castro
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
15.05.2013.
u 20:13

Odvjetnici osumnjičenog otmičara iz Clevelanda, Ariela Castra, kazali su da planira reći kako se ne osjeća krivim za otmicu triju žena koje je navodno zatočio u svojem domu kako bi ih mogao silovati i tući kada poželi.

Odvjetnici osumnjičenog otmičara iz Clevelanda Ariela Castra kazali su da planira reći kako se ne osjeća krivim za otmicu triju žena koje je navodno zatočio u svojem domu kako bi ih mogao silovati i tući kada poželi, piše Jazbel.

U međuvremenu, izlaze novi stravični detalji horora u kojem su živjele te žene, a izvori tvrde da dvije od njih, prema kojima se odnosio kao prema "zatvorenicama u ratu", više nikada neće biti iste jer imaju sindrom ratnih zarobljenika odnosno PTSP-a.

Na zidovima lanci, sa stropa visjele vodilice za pse

Castru je navodno Amanda Berry bila draža od Gine DeJesus i Michelle Knight. Ranije se pisalo da je njoj dopustio da "iznese trudnoću do kraja", ali Knight ju je tukao svaki put kada bi zatrudnjela sve dok ne bi pobacila. Navodno je Berry imala "specijalan tretman", ako se to tako može nazvati u slučaju da nije bila mučena tako često i tako teško.

Jedan od izvora koji je bio u podrumu kuće Ariela Castra kazao je da su na zidovima bili lanci, a sa stropa su visjele vodilice za pse. Knight i DeJesus kazale su da su mnogo vremena provodile u podrumu pa se pretpostavlja da su vezane visjele sa zida.

"Nekada bi ljepljivim vrpcama zalijepio žene preko gotovo cijelog lica"

– Jedna od djevojaka teško je pomicala glavu zato što je bila zavezana lancima–- kazao je jedan od izvora, a drugi je rekao da je to bila DeJesus i dodao kako su imale ozljede kao da su bile "zatvorenice u ratu". – Sva vrata spavaćih soba imala su lokote s vanjske strane, a u sobama su se samo nalazili madraci na podu. Njihovo kretanje kućom je bilo vrlo ograničeno – kazao je izvor da je rekla jedna od djevojaka.

– Nekada bi ljepljivim vrpcama zalijepio žene preko gotovo cijelog lica, čak i oči te je samo ostavio prostor da bi mogle disati. Tada bi ih samo povukao i skinuo im kožu i kosu – kazao je jedan od izvora.

"Ne brzajte sa zaključcima"

– Postoji razlog zašto ste vidjeli samo fotografije Amande Berry – kazao je jedan od izvora. Ona je fotografirana nasmiješena odmah nakon bijega, dok su druge dvije djevojke ostale izvan fokusa javnosti. One su bile izmučene od izgladnjivanja. Castro je znao donijeti hranu samo jednoj ili dvije djevojke, dok su druge morale gledati dok bi one ili samo on jeo pred njima.

U međuvremenu, Castrovi odvjetnici objašnjavaju da je njihov klijent vrlo dobar čovjek te da ne treba "brzati sa zaključcima". – Mediji su ga na početku prikazali kao da je 'čudovište', a to nije utisak koji sam dobio kada sam s njim razgovarao tri sata – kazao je odvjetnik Craig Weintraub.

>>Castrovo dvorište strave - bodljikava žica, dječji bicikli...

>>Otmičareva braća dala prvi intervju: Nismo znali što Ariel radi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije