Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

CARWIZ stigao u Keniju – iz kompanije ističu značaj proširenja!

CARWIZ
11.07.2023.
u 12:38

CARWIZ International d.o.o., hrvatska brzorastuća rastuća franšiza za najam automobila sa zadovoljstvom je objavila proširenje svojeg poslovanja na afričkom kontinentu. Ovaj značajan korak predstavlja novu fazu u rastu tvrtke te donosi mogućnosti za daljnji uspjeh.

CARWIZ International već je etabliran kao jedan od globalnih lidera u industriji najma automobila s prisustvom diljem svijeta. Ulaskom na tržište Kenije, tvrtka nastavlja širiti svoj globalni utjecaj te pružati vrhunske usluge i zadovoljstvo korisnicima. 

Vladimir Banović, director operacija CARWIZA, izrazio je zadovoljstvo zbog ovog poslovnog proširenja: "Ovim proširenjem donosimo vrhunsku uslugu našim klijentima u još jednoj zemlji, ali i postavaljamo poslovne standarde i potvrđujemo globalnu prepoznatljivost CARWIZA kao brenda. Posebno nas raduje i perspektiva koju donosimo lokalnim partnerima i poslovnim suradnicima u Keniji. CARWIZ International donosi sa sobom bogato iskustvo, stručnost i inovativnost koja će podržati razvoj i unaprijediti industriju najma automobila u regiji."

Kenija kao atraktivna turistička destinacija privlači sve veći broj posjetitelja, međutim u CARWIZU ističu kako računaju i na ogroman potencijal mladog tržišta od gotovo 50 milijuna stanovnika i pružanju novih mogućnosti mobilnosti za poslovne ljude u glavnom gradu od gotovo 3 milijuna stanovnika. 

Upravo zbog toga, kao dio svoje strategije širenja, CARWIZ je prvu poslovnicu u Nairobiju pozicionirano dovoljno pristupačno kako bi služila i Međunarodnu zračnu luku Jomo Kenyatta i centar grada.

Vladimir Banović, naglašava važnost te činjenice: "Nairobi je poslovno središte koje privlači brojne ljude u potrazi za novim vidovima mobilnosti i vrhunskom uslugom najma automobila. CARWIZ International pruža rješenje koje je prilagođeno njihovim potrebama, omogućavajući im fleksibilnost i praktičnost pri obavljanju svojih poslovnih aktivnosti. Moderna flota vozila naših partnera, uz visoku pouzdanost i profesionalnost osoblja omogućava korisnicima stvaranje novih iskustava po kojima je CARWIZ poznat."

Ova nova etapa u poslovanju CARWIZ-a ima značajne implikacije za kenijsko tržište najma automobila, otvarajući nove mogućnosti za lokalne i međunarodne posjetitelje. Klijenti će imati pristup širokom rasponu vozila visoke kvalitete i profesionalnoj usluzi koja se temelji na dugogodišnjem iskustvu i stručnosti CARWIZ-a.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije