Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PASJAKU

Carinici zaplijenili 10 kilograma marihuane

trava, marihuana
Reuters
30.04.2011.
u 17:49

Kako je zasad neslužbeno priopćeno, "travu" su u Opelu francuskih pločica pokušala preko granice prevesti dvojica mladih Albanaca, jedan s Kosova a drugi iz Albanije

PASJAK - U petak 29. travnja, oko 21,30 sati, na graničnom prijelazu Pasjak kod dvojice stranih državljana pronađena je i zaplijenjena veća količina marihuane. U tijeku je kriminalističko istraživanje, potvrdili su danas u PU primorsko-goranskoj, dok će se o detaljima ove akcije čuti više na sutrašnjoj izvanrednoj konferenciji za novinare.
Neslužbeno doznajemo da je zaplijenjeno više od 10 kilograma marihuane u automobilu marke Opel Astra francuskih registarskih oznaka, kojom je upravljao 22-godišnji državljanin Kosova, dok je suvozač bio 21-godišnji državljanin Albanije. Sumnjivo ponašanje mladića privuklo je pažnju granične policije i carinika.
Detaljnim pregledom Astre, kako saznajemo, otkriven je paket marihuane od pola kilograma, nakon čega je od istražnog suca zatražen nalog za pretres cijelog vozila. Prema zasad neslužbenim informacijama, mladići su pakete marihuane sakrili u posebno prilagođeni plinski spremnik te blatobrane i branike Astre .

Komentara 4

BE
besliciv
19:24 30.04.2011.

10kg = koliko godina ?

ST
standup
22:49 30.04.2011.

..a sigurno im to nije bilo prvi put ..!!

ST
standup
22:50 30.04.2011.

plavomore,..pa ovisno od kvalitete..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije